Sparkling Pom Collins
- 30 ml apa minerala
- 60 ml suc de rodii
- samburi proaspeti de rodie (optional)
- 1 lime
Se stoarce o felie de lime intr-un pahar inalt, care se umple apoi cu gheata. Se adauga sucul de rodii. Se adauga apa minerala si se amesteca. Se orneaza cu samburi proaspeti de rodie.
Spicy Tomato
- 300 ml suc de rosii
- zeama stoarsa de la o lamaie
- 1 lingurita sos Tabasco
- 1 lingurita sos Worcestershire
- sare
- piper
- o tulpina de telina
- gheata
Se amesteca sucul de rosii, zeama de lamaie, sosul Worcestershire, sosul Tabasco si cuburile de gheata.Se potriveste de sare si piper. Se toarna intr-un pahar si se orneaza cu tulpina de telina.
Ca in cazul preparatelor culinare rafinate, un sfat foarte util de urmat este acela de a acorda atentie deosebita prezentarii bauturilor. Preparati si serviti bauturile non-alcoolice asa cum ati face si pentru cele alcoolice. Pentru a transforma degustarea intr-o experienta la fel de placuta, serviti bautura intr-un pahar interesant, cu gheata, lamaie, scortisoara, ghimbir, vanilie sau alte ingrediente aromate.
Sursa: Comunicat de presa
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural