de Alina Albert, expert Garbo
Autor Revista Normal despre paranormal
____________
Uneori, expunerea publica (inclusiv pe facebook) atrage asupra unui individ si personaje pe care acesta nu si le-ar dori in preajma sa. Ce facem atunci cand suntem sicanati, jigniti, atrasi in comentarii fara argumente logice, comentarii ce reprezinta doar frustrarile, emotiile distructive ale unei persoane, de obicei cu identitate ascunsa sau falsa?
Am imaginat si practicat un exercitiu energetic. La mine, de vreo 6 luni, a inceput sa functioneze foarte bine. Initial, ii scoteam din lista si ii blocam. Nu este suficient. Pentru ca ei vor ramane in continuare acolo, in proximitatea ta, generand asupra ta aceleasi ganduri si comentarii menite sa te secatuiasca energetic, ascunzandu-se sub un nou profil fals.
Exercitiu de deblocare energetica in 5 pasi
Foto: Fericire, Shutterstock
1. Asaza-te cat mai comod in fata unei ferestre, cu fata spre rasarit
2. De obicei, cel care ne agreseaza energetic ne scrie diverse mesaje cu un continut acuzator, jignitor etc. NU CITI PANA LA CAPAT, ORICAT DE CURIOS/A AI FI. Daca atacul este unul telefonic, inchide conversatia, nu-l lasa sa termine ''ofensiva''. Astfel, te vei pozitiona intr-un teritoriu pe care il controlezi energetic.
3. In mintea mea, singurul ganditor sunt eu- eu aleg la cine si ce anume sa ma gandesc; vizualizez mental ''oceanul meu de ganduri''… si nu reperez niciun pirat, nicio nava intrusa in imensa mea intindere… de ganduri...
4. Imi simt gandurile asemenea unui ocean linistit si adanc, constienta fiind de maretia si puterea lui. Cerul e limpede, apele sunt limpezi, la fel ca si gandurile mele...ma bucur in tihna de priveliste.....inspir si respir aerul sanatos al mintii mele....briza imi reimprospateaza starea de spirit, iar eu ma gandesc la tot ce e frumos si imi aduce bucurie in viata.
Foto homepage: Relaxare, Shutterstock
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară