7. Friptura de porc in sos de vin rosu, cu mere si rozmarin
via Delly Garbo
Ingrediente necesare pentru Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin:
Aveti nevoie de cateva felii de carne de porc, pe care le sarati, le treceti prin faina si le prajiti in ulei incins impreuna cu o ceapa tocata. Stingeti cu o cana de vin rosu in care ati amestecat 2 lingurite de mustar dijon. Lasati sa fiarba si dupa aproximativ 15 minute adaugati si un mar mare taiat felii. Cand s-a patruns si marul, ingrosati sosul cu cateva linguri de smantana si asezonati cu putin piper si rozmarin.
Serviti cu cartofi fierti.
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an