22 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle 49 share-uri

IN ACEST ARTICOL:

Friptura suculenta de porc in sos de pere, briose picante cu ciuperci si cascaval pe post de aperitiv, sarmale muntenesti traditionale, prajitura racoritoare cu crema de portocale si lamaie, preparate exotice precum puiul Sriracha... masa de Craciun abunda in bucate care mai de care mai delicioase si mai apetisante. Iata cateva din propunerile Garbo pentru masa de Craciun. Puteti incerca retetele noastre pentru a avea o masa imbelsugata, plina cu bucate speciale pentru toti cei dragi:

7. Friptura de porc in sos de vin rosu, cu mere si rozmarin

via Delly Garbo

Ingrediente necesare pentru Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin:

Aveti nevoie de cateva felii de carne de porc, pe care le sarati, le treceti prin faina si le prajiti in ulei incins impreuna cu o ceapa tocata. Stingeti cu o cana de vin rosu in care ati amestecat 2 lingurite de mustar dijon. Lasati sa fiarba si dupa aproximativ 15 minute adaugati si un mar mare taiat felii. Cand s-a patruns si marul, ingrosati sosul cu cateva linguri de smantana si asezonati cu putin piper si rozmarin.

Serviti cu cartofi fierti.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri