28 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 89 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Și de aceea, oamenii săraci rămân săraci, iar oamenii bogați rămân bogați.

Într-un clip celebru de pe YouTube, Dr. Bruce Lipton explică de ce în ciuda faptului că ne străduim din greu să facem schimbări, parcă nimic nu funcționează. Fără să știm, funcționăm pe pilot automat, în baza unor programări mentale pe care ni le-am însușit în primii 7 ani de viață…

Orice program primești, acela va fi cu tine pentru tot restul vieții tale… “Nu merit să fiu iubit.”, “Oamenii dragi mă părăsesc.”, “Nu voi fi niciodată bogat.”, “Nu sunt suficient de bun.”, “Ca să primesc iubire trebuie să dau ceva în schimb”, “Dacă nu sunt perfect, nu merit iubire.”, ”Abuzul fizic și emoțional este normal.” etc… Va suna cunoscut?

Cercetările lui Bruce Lipton arată că în 95% din timp, oamenii își folosesc mintea subconștientă, care este mintea programată în copilărie, până la vârsta de 7 ani. Apoi, viața ne este controlată de obiceiurile dobândite în acea perioadă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prof Dr. Dan Rujescu, cercetător psihiatru inclus în top 2% cei mai citați oameni de știință din lume: Demența fronto-temporală nu debutează ca demența de tip Alzheimer, cu probleme cognitive, ci cu probleme de comportament Prof Dr. Dan Rujescu, cercetător psihiatru inclus în top 2% cei mai citați oameni de știință din lume: Demența fronto-temporală nu debutează ca demența de tip Alzheimer, cu probleme cognitive, ci cu probleme de comportament Back to School: 10 cărți care vă vor ajuta copilul să înțeleagă mai bine lumea înconjurătoare

Foto: Shutterstock/ PopTika

Foto homepage: Shutterstock/ Stone36

Iar știința de astăzi demonstrează acest lucru: ceea ce copiii învață în primii lor ani de viață devine cadrul pentru mintea lor adultă și toate procesele care se desfășoară la maturitate.

  • Dacă am fost crescuți de oameni disfuncționali, atunci am fost învățați să gândim, să simțim și să ne purtăm în moduri care nu ne servesc.
  • Dacă am fost învățați să credem că ceea ce simțim și gândim este irelevant, atunci, ca și adulți va fi imposibil să nu avem sentimente de inferioritate, confuzie și slabă stima de sine.
  • Dacă nu putem să valorificăm ceea ce gândim și simțim, cum am putea crede că avem puterea de a ne crea o viață abundentă și experiențe de viața sănătăoase? Nu putem și adevărul este că nu este vina noastră.

Copiii crescuți în familii disfuncționale au fost programați să simtă, să creadă și să se poarte la rândul lor disfuncțional. Și ne purtăm disfuncțional până în momentul când, deveniți adulți reușim să observăm șabloanele de gândire care sunt stocate în mintea noastră subconștientă. Iar dacă nu reușim să le vedem, suntem condamnați să le repetăm la nsefărșit.Dr. Bruce

Gala CONAF Women In Economy marchează o victorie pentru antreprenoare Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu își lansează cel mai recent volum „Despre SUFLET. Întrebări și răspunsuri”, la Gaudeamus 2024 Dr. Adela Șerban: Stilul de viață și factorii de mediu joacă un rol semnificativ în declinul fertilității

Dr. Bruce Lipton: În proporție de 95%, viața noastră este controlată de programări subconștiente

Dr. Bruce Lipton explică această dinamică într-un clip popular de pe YouTube:

95% din viața noastră este condiționată de programările pe care le-am primit în primii 7 ani de existență. De aceea oamenii săraci rămân săraci, iar oamenii bogați rămân bogați.

Fiecare om este în stare de hipnoză în primii săi ani de viață când „descarcă” programe de viață. Creierul unui copil de sub 7 ani este într-o stare de vibrație mai joasă, denumită Theta. Theta este imaginația. De aceea un copil poate să se urce pe o mătură și să spun că este un cal. Pentru el, acest lucru este real. Theta este imaginație dar în același timp este și hipnoza. Natura a făcut ca primii 7 ani din viața noastră să fie despre a integra programele de care avem nevoie ca să trăim pe această planetă.

Dr. Tarek Nazer, chirurg ortoped, explică exact care sunt bolile declanșate de sedentarism Dr. Gabriel Mazilu, unul dintre cei mai căutați chirurgi esteticieni din România, pentru rinoplastia ultrasonică Dr. Dan Mitrea: Sunt cunoscute aproximativ 170 de subtipuri de tumori cerebrale. Cum se tratează tumorile cerebrale și ce terapii noi au înregistrat rezultate remarcabile în testele clinice?

În această stare de hipnoză, copiii absorb lumea din jurul lor. Își văd părinții, își văd rudele și comunitatea și trebuie să învețe sute de mii de reguli pentru a deveni membri funcționali ai comunității și ai familiei. Așa încât, în primii 7 ani de viață, copiii absorb informații, într-o stare de hipnoză, explică Bruce Lipton.

Dar ce spun eu, nu sunt lucruri noi, spune Lipton. Există și o carte celebră care se numește „Tată bogat, tată sărac”. Și practic, acesta carte spune că poți să vii dintr-o familie săracă și să te chinui toată viața ta să te îmbogățești și să nu reușești, și să provii dintr-o familie bogată, să fii stupid și să reușești! Bogății nu se îmbogățesc fiindcă gândesc, ci pentru că este un comportament inconștient pe care o persoană bogată a downloadat-o din familia sa, în primii ani de viață. Ei fac mișcările potrivite inconștient. Oamenii săraci au seturi de credințe din familiile lor: „Nu o să reușești”, „Viața este o luptă”, „Totul este greu”  și dacă acesta este programul pe care l-ai luat, atunci, 95% din existența ta, te vei auto-sabota. Și de aceea, oamenii săraci rămân săraci, iar oamenii bogați rămân bogați.

Dr. Victor Tomulescu: ”Screeningul identifică cancerul colorectal înainte ca o persoană să aibă simptomatologie” Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician dezvaluie secretele frumusetii autentice alaturi de Teoxane Dr. Tiberiu Tebeică, medic primar anatomopatolog: Avem mulți pacienți care vin în stadii avansate pentru că au auzit că de la biopsie faci cancer

95% din viețile noastre sunt bazate pe aceste programări subconștiente. Doar 5% din viețile noastre ne folosim partea conștientă a creierului, care este creativ.

Ce putem să facem?

Nu trebuie să te gândești prea mult la ceea ce s-a întâmplat. Ci doar să te uiți la viața ta: Lucrurile bune care vin în viața ta cu ușurință, vin fiindcă sunt deja programate. Dar în orice domeniu unde te chinuiești trebuie să conștientizezi că în mod inevitabil, ai un program subconștient care împiedică ca lucrurile să se întâmple.

Mintea subconștientă învață în două moduri fundamentale explică Dr. Bruce Lipton: prin hipnoza (primii 7 ani din viață), care este starea theta și prin repetiție. La vârsta adultă învățăm prin repetiție. Dacă vrei să înveți să conduci o mașină, cum faci acest lucru? Înveți prin repetiție.  Prin repetiție îi vorbești subconștientului.

Dr. Alina Burlacu, medic primar endocrinolog Regina Maria: Ascultați-vă mesajele corpului. Tiroida nu ne înșală, ne transmite semnale de alarmă când suntem stresați sau supărați Părintele Vasile Ioana și Dr. Cristian Manea, în fața publicului, la Sala Rapsodia Carmen Tănase și secretul tinereții dezvăluit de dr. Dana Miricioiu: Injectările cu acid hialuronic

De aceea sunt mulți oameni care exersează afirmații, mantre și jurnale ale recunoștinței, căci dacă faci acest lucru în fiecare zi, în mod repetitiv, reușești să îți reprogramezi subconștientul.

Este și motivul pentru care rezoluțiile nu funcționează. Sunt mai degrabă niște sugestii pentru subconștient, dar nu au puterea de a-l programa. Repetiția este un obicei!

Pe aceeași temă îți recomandăm: Dr. Bruce Lipton: Misterul mintii subconstiente

Biologia Credintei: Cum ne putem vindeca de orice boala

SUBCONSTIENTUL: 7 SECRETE uimitoare ascunse in interiorul nostru. Mintea umana este fascinanta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri