Ce rămâne de făcut atunci?
În primul rând, stabilește-ți obiective, adică alege o direcție în viața ta. După asta, fă ceea ce ține de tine și fii pregătit să te adaptezi mereu! Fii conștient că obiectivele noastre sunt vise și idei și așa rămân până în clipa în care devin realitate. Unele nu se vor împlini niciodată. La altele vom renunța noi. Altele, se vor împlini exact cum am sperat, iar altele se vor împlini sub o formă diferită.
Oricum ar fi, importantă este atitudinea! Cu încordare, tensiune, stres, frustrare, durere și sacrificii prea mari, își pierd sensul. Cu calm, concentrare, răbdare, o atitudinea flexibilă și creativă, vei ajunge acolo cu zâmbetul pe buze! Cum? Nu se știe încă. Vei ști abia după ce le vei fi atins. Important este să ajungem cu bine la obiectivele noastre, indiferent care sunt ele”, conchide psihologul.
* Andra Tănăsescu, vicepreședinte al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică INLPSI, este Psiholog, Trainer NLP și Consultant Panorama Socială. A urmat studiile în psihologie, având formarea în terapia de cuplu și familie. Fiind atrasă de conexiunea dintre minte, emoții și corp, a urmat o formare în terapia prin dans și mișcare și își continua studile de psiho-somatică. După peste 5 ani de experiență de training în mediul corporate și în privat, oferă cursuri ce creează o experiență completă de auto-cunoaștere și evoluție personală.
Foto fr si main: By Cristina Conti /Shutterstock
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri