1 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 43 share-uri

Jennifer Lopez surprinde prin silueta și stilul său de viață la 52 de ani, când arată cu zeci de ani mai tânăra. Vedetă își ține la curent fanii pe rețelele de socializare, dezvăluind din când în când din secretele vieții sale.

DESCHIDE PREZENTAREA

Jennifer Lopez s-a filmat gătind alături de copiii săi

În timp ce numeroase vedete de la Hollywood s-au întrecut în a-și etala costumele fabuloase pregătite de Halloween, Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, a făcut public pe rețelele de socializare un video inedit, în care apare împreună cu familia sa alături de care gătește, dansează, se distrează, savurând prezența celor dragi.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de trening și într-un top scurt ce îi lasă abdomenul la vedere și îi pune în evidență formele voluptoase, Jennifer Lopez s-a filmat chiar în bucătărie, în timp ce le pregătea copiilor săi o prăjitură.

În clip apar atât câinele familiei, cât și cei doi copii.

Imaginile au fost foarte apreciate de fani, postarea strângând aproape 500.000 de aprecieri pe contul de Instagram în doar câteva ore.

Jennifer Lynn Lopez (născută pe 24 iulie 1969), cunoscută în showbiz ca J.Lo, este o actriță, cântăreață, compozitoare, producătoare, dansatoare și designer de modă. Este cea mai bogată persoană de origini latino-americane de la Hollywood, conform Forbes.

Începând cu anul 1999, Lopez a scos pe piață șapte albume, incluzând două clasate pe locul 1 în clasamentul Billboard 200 și patru melodii care au ocupat aceeași poziție în Billboard Hot 100. În anul 2003 a câștigat distincția American Music Award pentru cea mai populară artista de pop/rock feminină și în anul 2007 pentru cea mai bună artista latino. A fost distribuită în numeroase filme, ea câștigând premii ALMA pentru cea mai bună actriță pentru rolurile jucate în filmele Selena, Out Of Sight și Angel Eyes. S-a folosit de celebritatea câștigată pentru a-și lăsa amprenta și în domeniul modei și al parfumurilor.

În prezent, Jennifer Lopez are doi copii gemeni din căsnicia cu Marc Anthony, Max şi Emme.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri