Crema de brânză din comerț se poate înlocui rapid cu preparatul făcut în casă. Gustul este incomparabil mai bun, iar alături de câteva legume de sezon este absolut delicioasă!
Ingrediente:
- 300 de grame de brânzică proaspătă
- 200 de grame de smântână
- 150 grame de telemea (de vacă/ de oaie. mixtă, după preferințe)
- o legătură de mărar tocat mărunt
Mod de preparare:
Se amestecă brânzică de vaci cu smântâna și telemeaua. Opțional, se poate adăuha 100 de grame de brânză de burduf. Se amestecă totul foarte bine, iar la final se adaugă mărarul tocat mărunt.
Poftă bună!
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară