Crema de brânză din comerț se poate înlocui rapid cu preparatul făcut în casă. Gustul este incomparabil mai bun, iar alături de câteva legume de sezon este absolut delicioasă!
Ingrediente:
- 300 de grame de brânzică proaspătă
- 200 de grame de smântână
- 150 grame de telemea (de vacă/ de oaie. mixtă, după preferințe)
- o legătură de mărar tocat mărunt
Mod de preparare:
Se amestecă brânzică de vaci cu smântâna și telemeaua. Opțional, se poate adăuha 100 de grame de brânză de burduf. Se amestecă totul foarte bine, iar la final se adaugă mărarul tocat mărunt.
Poftă bună!
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân