5 Iulie 2022 publicat în Lifestyle 40 share-uri

IN ACEST ARTICOL:

Peștele proaspăt consumat alături de câteva legume de sezon este deliciul oricărei mese de prânz.

Peștele proaspăt consumat alături de câteva legume de sezon este deliciul oricărei mese de prânz. Dorada se prepară rapid, are puține oase și este un pește alb delicios, preferat, în special, de cei mici.

Ingrediente:

o bucată de doradă proaspătă

2 dovlecei

sare

piper

ulei

opțional: jumătate de lămâie

Mod de preparare:

Peștele se curăță de solzi, se taie capul, coada (după preferințe), se spală foarte bine și se usucă cu un prosop de bucătărie. Lămâia se taie în felii și se așează în interiorul peștelui. Se asezonează cu sare și piper.

Se toarnă puțin ulei în tigaia de grătar și se rumenește peștele 2 minute. Se bagă apoi în cuptorul preîncălzit pentru 20-30 de minute.

Dovleceii se curăță și se taie rondele, se pune peste ei sare și piper după preferințe și se pun pe grătar, întorcându-i pe ambele părți.

O masă de prânz rapidă și delicioasă! Poftă bună!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri