Ce mai mâncăm vara? Salate! Cu siguranță, multe salate, iar printre preferatele noastre se numără salata grecească, o adevărată explozie de culoare și vitamine în farfurie.
Ingrediente:
4 roșii
1 castravete
1/2 ceapă roșie
un pumn de măsline verzi
o lingură zeamă de lămâie
3 linguri ulei de măsline
100 gr. brânză feta
1 lingură pătrunjel tocat
1/2 linguriță oregano
sare
piper
Mod de preparare:
Se spală și se taie roșile, castraveții și ceapa. Se pun într-un castron încăpător și se asezonează cu sare, piper și oregano. Se adaugă brânza tăiată cuburi și măslinele tăiate în jumătăți sau sferturi. Se amestecă zeama de lămâie cu uleiul de măsline, se adaugă peste salată și se amestecă cu grijă. Opțional, se poate presăra pătrunjel tocat peste.
Poftă bună!
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9