Ingrediente:
Cuscus-ul se pregătește fie la abur pentru 20 de minute, fie prin fierbere pentru 5 minute. Într-un bol încăpător punem roțile spălate și tăiate, ceapa tăiată mărunt, cuscus-ul și pătrunjelul. Adăugăm sucul de lămâie proaspăt stors și amestecăm cu grijă. Punem uleiul de măsline și presărăm sare și piper, după gust.
Pentru un plus de savoare putem adăuga câteva frunze de mentă. Poftă bună!
Descoperă cate calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice