Ingrediente:
jumătate de pepene galben
250-300 ml lapte vegetal / de vacă - după preferințe
2 lingurițe de zahăr brun
1 plic de zahăr vanilinat
gheață - opțional
Mod de preparare:
Pepenele se taie bucăți mici și se curăță de sâmburi. Se pune într-un blender, alături de lapte, zahărul vanilinat și cel brun. Se mixează până se ajunge la o consistență moale, fluidă. Se toarnă în pahar și se pun câteva cuburi de gheață. nimic mai simplu! Poftă bună!
Descoperă câte calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice