Ingrediente:
2-3 crenguțe de mentă
250 gr dovlecei
jumătate de ceapă
1 lingură ulei
500-800 ml supă clară de legume
150 gr iaurt grecesc
Mod de preparare:
Ceapa se călește în ulei, iar între timp punem supa la fiert. Când supa dă în clocot se adaugă dovleceii, frunzele de mentă și ceapa călită anterior. Lăsăm să fiarbă împreună pentru 10-15 minute, după care scoatem frunzele de mentă și mai lăsăm dovleceii la foc mediu pentru încă 5-7 minute.
După ce supa s-a răcit, se pasează dovleceii împreună cu iaurtul. Se adaugă sare și piper, după preferințe. Înainte de a o servi, supa se lasă la frigider, pentru cel puțin oră. Poftă bună!
Descoperă câte calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice