23 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 1 share-uri

IN ACEST ARTICOL:

Sunt șanse să îți petreci destul de mult timp în mașină. Fie că faci naveta, fie duci copiii la școală sau pleci în vacanță, mașina ta s-ar putea să fie percepută ca o a doua casă.

Când adaugi călătoriile la piață și la sala de sport, întâlnirile de joacă ale copilului și multe alte comisioane care fac parte din viața de zi cu zi, acea „a doua casă" poate deveni rapid o dezordine, stresându-te și reducând spațiul utilizabil al mașinii. Adu mai multă liniște în viața ta și păstrează mașina mai curată cu aceste 4 modalități de a maximiza spațiul de depozitare al mașinii.

1. Fără vechituri în portbagaj

Mult prea multe portbagaje de mașină sunt pline de vechituri: echipament sportiv uitat, ambalaje goale de alimente, mai multe cabluri sau piese pentru masina, pături și multe altele. Deschide calea unei mai bune depozitări curățând totul din portbagaj. Aruncă gunoaiele, pune obiectele rătăcite la locurile lor de drept și apoi aspiră bine portbagajul pentru a îndepărta murdăria. Odată ce portbagajul este gol și curat, adaugă câteva coșuri de depozitare pliabile - le poți găsi adesea la magazinele cu de toate, așa că nu este nevoie să investești prea mult - care sunt suficient de mari pentru a ține pungile de cumpărături în poziție verticală în timpul călătoriei spre casă, pentru a transporta jucării la plajă sau pentru a ține echipamentul de sport al copiilor în drum spre teren. Atunci când nu sunt folosite, pur și simplu pliază coșurile la orizontală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum ne organizăm eficient și practic hainele în dressing? Sfaturi esențiale Cum să pregătești copilul pentru începerea primului an de școală: Sfaturi utile pentru părinți Beneficiile acupuncturii în combaterea infertilității

2. Nu împrăștia obiectele pentru urgențe

Fiecare mașină ar trebui să aibă o trusă de urgență de bază, dar asta nu înseamnă că trebuie să împrăștii la întâmplare provizii la întâmplare prin mașină. În schimb, încarcă un rucsac cu o mică trusă de prim ajutor, o pătură călduroasă, o lanternă cu baterii de rezervă, cabluri de pornire, rachete de semnalizare sau un semn de pericol reflectorizant, apă îmbuteliată, un baton de granola sau un produs alimentar similar de lungă durată, un încărcător de telefon mobil, o rolă de bandă adezivă și o mică trusă de scule sau o unealtă multifuncțională. Păstrează rucsacul în portbagaj sau sub un scaun, unde va fi ușor de luat la nevoie.

3.Torpedoul - locul ideal pentru obiectele mici

Zilele în care mănușile erau depozitate în torpedou sunt de mult apuse, iar în multe mașini moderne, micul recipient rabatabil nu este suficient de mare pentru a conține mai mult de câteva articole mici. Așadar, ce ar trebui să păstrați acolo? Este locul perfect pentru ochelarii de soare, un pachet de șervețele faciale, o cârpă mică din microfibră pentru a șterge praful de pe bord și poate un pieptene sau o perie de călătorie. Orice ai face, păstrează-l ordonat și rezistă tentației de a înghesui în torpedou obiecte inutile.

7 sfaturi utile pentru a fi mai prezentă în viața de zi cu zi Cum îi învățăm pe copii despre igienă: 5 sfaturi utile pentru părinți 4 sfaturi despre cum să încorporezi amintirile în decorul casei tale

4.Strânge documentele

Cauți un loc în interiorul mașinii pentru a depozita documente importante? Tot ce îți trebuie este un dosar extensibil cu mai multe buzunare și o clemă sau o curea pentru a-l ține închis. Folosește accesoriul pentru a păstra în siguranță certificatul de înmatriculare al mașinii, polița de asigurare, chitanțele și înregistrările pentru reparații sau întreținere de bază, manualul proprietarului și câteva coli de hârtie cu pix. După ce totul este organizat în mod ordonat în buzunarul corespunzător, ascunde întregul dosar sub scaunul din față, unde va fi la îndemână atunci când ai nevoie de el, dar nu va aglomera mașina.

Cu puțin efort, o investiție minimă și un pic de atenție, ordinea va domni din nou în mașina ta. Vei ști locul fiecărui obiect, gunoiul și lucrurile inutile vor dispărea, iar șofatul va deveni din nou o plăcere!

Sfaturi utile pentru zborurile cu copiii mici: Cum să faci călătoria plăcută și fără stres Cum să practici recunoștința și să apreciezi tot ce ai: Sfaturi simple și utile pentru îmbunătățirea calității vieții Cum alegi cel mai bun apartament cu 4 camere în București

Sursă foto: Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri