INGREDIENTE:
-
1 vânătă mică
-
3 ouă
-
100g cașcaval ras
-
piper
-
sare
-
ulei pentru prăjit
MOD DE PREPARARE:
Vânăta se spală, se curăță și se taie cuburi de mărime potrivită. Bucățile se pune la călit alături de 2 linguri de ulei. Ouale se bat cu cașcavalul ras, sare si piper. În momentul în care bucățile de vânătă s-au înmuiat și s-au rumenit puțin se toarnă ouale peste. Se prajește 5 minute pe o parte, se întoarce cu ajutorul capacului pe partea cealaltă și se prăjește înca 5 minute. Când este rumenă pe ambele părți este gata.
Poftă bună!
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9