INGREDIENTE:
-
1 vânătă mică
-
3 ouă
-
100g cașcaval ras
-
piper
-
sare
-
ulei pentru prăjit
MOD DE PREPARARE:
Vânăta se spală, se curăță și se taie cuburi de mărime potrivită. Bucățile se pune la călit alături de 2 linguri de ulei. Ouale se bat cu cașcavalul ras, sare si piper. În momentul în care bucățile de vânătă s-au înmuiat și s-au rumenit puțin se toarnă ouale peste. Se prajește 5 minute pe o parte, se întoarce cu ajutorul capacului pe partea cealaltă și se prăjește înca 5 minute. Când este rumenă pe ambele părți este gata.
Poftă bună!
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice