1 iunie este, poate, cea mai frumoasă zi din an! Ca de fiecare dată, părinții și copiii se îndreaptă către fel și fel de activități pentru a crea amintiri frumoase împreună. Noi am fost la spectacolul organizat de Gașca Zurli și Mirela Retegan, la Sala Palatului. Cu ce am rămas? Inimi pline de emoție, zâmbete pe chip, zeci de îmbrățișări și... pupici cu sclipici! 

1 iunie este sărbătoarea copiilor de pretitudineni, indiferent de vârstă. Relația părinte-copil este una care ar trebui să fie prioritară tuturor, iar iubirea, pentru cei mici, înseamnă TIMP.

TIMP pentru jucat. TIMP pentru ascultat. TIMP pentru mângâiat și ținut în brațe. TIMP pentru citit. TIMP pentru a fi, pur și simplu.

Alături de cei mici, peste 4.000 de părinți au petrecut Ziua Copilului la Sala Palatului, alături de Gașca Zurli, Mirela Retegan și fiica acesteia, Maya. Un spectacol foarte bine gândit, atât pentru micuții sărbătoriți, cât și pentru părinți.

Cu inimile pline de bucurie, adulții s-au simțit copii pentru o zi și s-au jucat cu cei mici, pe cântecelele Zurli, mult iubite și fredonate. Maya a urcat pentru prima dată pe scena Sălii Palatului, iar copiii au adorat-o din prima secundă! Nu doar carisma a moștenit-o de la mama sa, ci și iubirea pentru copii și dorința de a-i face să se simtă văzuți, înțeleși și apreciați.

Zurli își continuă povestea, aducând, de fiecare dată, BUCURIE în sufletele tuturor, indiferent de vârstă. Zurli este mai mult decât un spectacol, este un adevărat univers al copilăriei, unde nimic nu are cum să dispară vreodată, atâta timp cât fiecare copil poartă în sufletul său o părticică din iubirea pe care Mirela Retegan a împărțit-o atunci când a creionat acest proiect.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri