SPRE PUNCTUL G, un film despre ceea ce toată lumea gândește, însă nimeni nu vorbește. PREMIERA, în această toamnă!

Cinematografia din România primește o provocare interesantă în acest 2024, iar ea se numește „SPRE PUNCTUL G, o peliculă 100% românească mai mult decât îndrăzneață. Într-o epocă în care toată lumea se gândește la sex, însă vorbește destul de puțin despre asta, Republic Production & Bear with me films, împreună cu regizorii Andi Gherghe & Szitai Eszter, propun publicului o comedie de 82 de minute în care intriga este SEXUL.

De Ziua Internațională a Orgasmului Feminin, într-un oraș din Transilvania, viața amoroasă a mai multor tineri ia o turnură neașteptată, după ce situațiilor lor intime le devin principală preocupare. Cinci povești și sute de probleme. Ada, o dispeceră la 112, primește o grămadă de sfaturi despre cum poate avea orgasm, iar IT-istul obsedat de filme porno, Teo, are parte de o vizită surpriză. Swingerii Levi și Dora sunt în căutare de parteneri, în timp ce studenta Ina își împarte viața între două lumi complet diferite: videochat și biserică. Corporatistul Radu merge la psiholog, unde află că la baza violenței sale e o cauză nebănuită.

Din distribuția peliculei fac parte, printre alții, Bogdan Bob Rădulescu, Bogdan Farcaș, Adrian Cucu, Laura Mihalache, Larisa Dobrin și Cristian Iorga.

SPRE PUNCTUL G vorbește despre o realitate deseori trecută cu vederea, realitate care de multe ori stă la baza unor adevărate drame personale. Omul modern găsește cu greu libertatea de a-și expune lipsurile din punctul de vedere al vieții sexuale, iar frustrările astfel acumulate conduc la adulter, despărțiri dureroase, suferințe.

"Ne dorim ca acest proiect, care va fi lansat în cinematografele din România în luna octombrie a acestui an, să deschidă ochii multora dintre noi și să ne dea curajul să ne deschidem sufletele, desigur, în fața celor care ne câștigă încrederea!”, declară regizorii peliculei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri