Nu-i așa că te-ai săturat să porți mereu doar câteva tipuri de încălțăminte? Atunci când vine vorba despre domni, sandalele, papucii și adidașii pentru bărbați sunt principalele tipuri de încălțăminte de vară către care se îndreaptă atenția. Cu toate acestea, există și alte modele și tipuri de pantofi de care trebuie neapărat să afli pentru a îți varia încălțămintea și pentru a îți alege pantofii de vară care ți se potrivesc.

În zilele noastre, moda a evoluat extrem de mult și nu doar doamnele se pot bucura de o varietate de încălțăminte, ci și domnii. De la sandale, papuci, adidași pentru bărbați și până la tot felul de pantofi de vară, mai casual sau mai eleganți, ai de unde să alegi ce îți place.

Te invităm să descoperi patru tipuri de încălțăminte de vară pentru bărbați pe care trebuie neapărat să le știi.

  1. Mocasinii

Știm că te simți extraordinar de bine într-o pereche de adidași pentru bărbați, însă crede-ne că și într-o pereche de mocasini bine aleși și comozi te vei simți la fel de bine. De ce spunem asta? Pentru că mocasinii sunt de obicei confecționați din piele moale sau din piele întoarsă și au o talpă extrem de comodă datorită flexibilității sale. De asemenea, aceștia au și avantajul că sunt extrem de recomandați pentru condus sau pentru călătoriile în care ai de mers mult pe jos deoarece, așa cum spuneam și mai sus, sunt la fel de comozi ca și adidașii pentru bărbați. Ce trebuie să reții este faptul că aceștia pot să fie foarte bine accesorizați cu ținutele tale de vară și că nu trebuie să porți șosete atunci când încalți mocasinii.

  1. Espadrilele

Espadrilele sunt un tip de încălțăminte de vară care parcă și-au pierdut din popularitate și este păcat că se întâmplă acest lucru. Și ele, la fel ca și mocasinii, fac parte din categoria încălțăminte de vară comodă și fel ca și adidașii la pentru bărbați sunt foarte comode. Espadrile sunt și ele recomandate pe timpul verii deoarece pot fi asortate atât cu ținute sport, cât și cu ținute casual și sunt extrem de lejere și de confortabile. Crede-ne că merită să dai pantofii sport pe o pereche de espadrile, măcar pentru câteva zile pe săptămână.

  1. Loafers-ii

Pantofii de tip loafers sunt recomandați mai ales stilului formal, dar și unor anumite categorii de stil casual și sunt recomandați mai ales pentru contexte formale, chiar de business, dar și pentru activitățile din timpul liber, în funcție de stilul tău vestimentar și de preferințele tale în ceea ce privește încălțămintea. În cazul în care stilul tău este unul prea formal, îi poți încălța cu încredere la petrecerile în care formatul îți permite acest lucru, cum ar fi un botez sau o nuntă care se desfășoară în grădină.

  1. Pantofii eleganți

Și bineînțeles nu puteau să lipsească din această listă nici pantofii eleganți deoarece cu siguranță vei avea ocazia ca în această vară să participi măcar la un eveniment care să ceară acest tip de încălțăminte. În funcție de personalitatea ta, poți alege o pereche de pantofi clasici, cu tăieturi și cusături tradiționale sau o pereche de pantofi eleganți, de tip Oxford, în cazul în care îți dorești să ieși puțin din tiparul clasic de eleganță. În oricare direcție ai merge, asigură-te că ai acasă măcar o pereche de pantofi eleganți pentru că nu știi niciodată când poți avea nevoie de aceștia și în cazul în care îți lipsesc, poate să fie destul de neplăcut și de consumator de energie să îi cauți pe ultima sută de metri și sub presiunea timpului.

Prin urmare, iată că nu doar adidașii pentru bărbați, papucii și sandalele sunt singurele variante de încălțăminte către care te poți îndrepta vara aceasta, ci există și altele la îndemâna ta. Alege tipurile de încălțăminte care îți place cel mai mult și poartă-le în stilul tău și cu atitudinea potrivită. Spor la cumpărături!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri