24 Iulie 2024 publicat în Lifestyle 2 share-uri

IN ACEST ARTICOL:

Iubirea nu este lipsă, nu este lipsa iubirii de sine, nu este dependență, nu este egoism, nu este doar prietenie, doar pasiune sau doar dorință...

Descoperiți un text care circulă pe internet, pe rețelele de social media, și care ne învață să identificăm corect CE NU ESTE IUBIREA. Textul îi aparține Nilantha Wanasinghe și l-am descoperit inițial via Healing Intimacy

CE NU ESTE IUBIREA…

Dacă ai nevoie de cineva ca să fii fericit, asta nu e iubire.

ESTE LIPSĂ.

Dacă ești gelos, nesigur și faci orice ca să ții pe cineva lângă tine, chiar știind că nu ești iubit și spui că tu crezi în acea persoană, dar nu și în alții, care ți se par rivali, asta nu este iubire.

ESTE LIPSA IUBIRII DE SINE.

Dacă crezi că viața ta este goală fără acea persoană, nu te poți imagina singur și menții o relație care s-a terminat doar pentru că nu ai o viață a ta, aceea nu este iubire.

ESTE DEPENDENȚĂ.

Dacă crezi că persoana iubită îți aparține; te simți stăpân și stăpân al vieții și al trupului său; Nu-i dai ocazia să se exprime, să se hotărască, doar ca să-ți afirme dominația, asta nu e iubire.

Este EGOISM.

Dacă nu vrei; nu te simti implinit/a ca bărbat sau femeie cu această persoană; Preferi să nu ai relații intime cu acea persoană, însă simți o oarecare plăcere să fii lângă ea, asta nu este iubire.

ESTE PRIETENIE.

Dacă se ceartă din orice motiv; mor de gelozie unul față de celălalt; nu își fac întotdeauna aceleași planuri; le lipsește acordul în diverse situații; Nu le place să facă aceleași lucruri sau să meargă în aceleași locuri, dar există dorința de a fi intim împreună, asta nu este dragoste.

ESTE DORINȚĂ.

Dacă inima ta bate mai tare; sudoarea devine intensă, temperatura ta crește și scade rapid doar gândindu-te la cealaltă persoana, aceea nu este iubire.

ESTE PASIUNE.

Acum că știi ce nu este dragostea...

Foto: Imagine de Alana Jordan de la Pixabay

Este mai ușor să analizezi ce se întâmplă cu tine și să încerci să rezolvi situația sau să te programezi pentru a atrage pe cineva pentru care simți „iubire adevărată”. Acel sentiment de afecțiune, pasiune, intimitate și angajament autentic, sentimentul de atracție emoțională și sexuală pe care îl ai față de o persoană, iar această persoană simte la fel pentru tine astfel încât tu să poți construi o relație echilibrată, bazată pe dragostea adevărată.

Autor: Nilantha Wanasinghe

Via Healing Intimacy
https://EmpowerWholeness.com

Foto fr si main: Imagine de zhi wei yu de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri