Vă numărați printre doamnele pasionate de modă și vă doriți ca, în această vară, să întoarceți privirile tuturor apropiațiilor cu îmbrăcămintea pe care o purtați? Atunci aflați că acest articol vă este dedicat. Dacă sunteți în căutarea unor teniși de damă, însă nu știți de unde să începeți, noi vă sărim în ajutor.

În rândurile ce urmează ne propunem să vă vorbim despre modelele de pantofi de vară din care puteți alege, astfel încât aceștia să se potrivească la perfecție cu stilul dumneavoastră vestimentar. Fie că optați pentru ținute classy, fie că sunteți sportivă, fie că vă încadrați în categoria trendy, avem câte o nominalizare pentru fiecare instanță. La final, cu siguranță veți reuși să alegeți modelul potrivit și să vă compuneți cele mai interesante outfituri. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Varietatea de pantofi de pe piață este una largă. De la cei pentru birou, până la cei pentru oraș sau drumeție, aveți o mulțime de opțiuni din care să alegeți. De aici și nevoia de a avea un partener de shopping înainte de achiziție. Astăzi, vom fi noi partenerul dumneavoastră și vă vom ajuta cu sfaturile promise. Procesul de alegere al tenișilor damă potriviți poate fi dificil, dacă nu știți de unde să începeți. Așa că, noi vă sărim în ajutor în rândurile următoare. Tot ce trebuie să faceți este să vă gândiți cu atenție la stilul de îmbrăcăminte abordat, pentru a afla în ce cateogire vă încadrați. Vă place să vă arătați feminitatea cu orice ocazie, purtând rochii, fuste și cămăși? Atunci sunteți o doamnă classy. Vă place să dispuneți de mobilitate și respirabilitate oriunde v-ați duce și optați pentru îmbrăcămintea lejeră? Atunci sunteți o doamnă sporty. Vă place să fiți în ton cu moda, să căutați cele mai noi trenduri și să vă asortați conform sezonului în care vă aflați? Atunci sunteți o doamnă modernă. Acum că v-ați lămurit în ceea ce privește stilul de îmbrăcăminte, putem trece la enumerea promisă.

Începem cu începutul, și anume, cu stilul vestimentar classy. Pentru a vă arăta eleganța la orice pas, pe lângă îmbrăcămintea feminină, mai aveți nevoie și de o pereche de teniși de damă demni de lăudat. Cea mai bună alegere vor fi tenișii cu talpă joasă, confecționați din piele, fără imprimeuri și în culori neutre. Paleta pe care o aveți la dispoziție este formată din nuanțele de alb, negru, gri și bej, culori ce se vor potrivi oricărei ținute sau ocazii. Totodată, doamnele classy mai pot purta și balerini de damă pe timpul verii, în special în zilele cu temperaturi record.

Trecem mai departe și ajungem la stilul vestimentar sporty. Dacă vă place să faceți mișcare sau poate chiar sunteți sportivă de profesie, atunci aflați că puteți alege tenișii damă cu talpă din spumă, confecționați din pânză, cu modele accent și în culori vibrante. Cele mai trendy culori sporty sunt fuchsia, galben și turcoaz. În funcție și de ținutele dumneavoastră, alegeți tenișii perfecți în consecință.

Nu în ultimul rând, dacă preferați stilul vestimentar modern, iată că aveți încă o opțiune de încălțăminte la dispoziție. Este vorba despre tenișii de damă cu talpă înaltă, confecționați fie din piele, fie din spumă, cu modele abstracte și în culori de sezon. Alegeți perechea preferată în funcție de culoare și potrivirea lor cu trendurile momentului și vă garantăm că vă veți impresiona toți apropiații. Culorile acestei veri sunt roz, lila, roșu, portocaliu, verde pal și bleu. Aveți o mulțime de posibilități la dispoziție. Tot ce contează este ca, la final, să vă simțiți în largul dumneavoastră și să vă demonstrați simțul pentru modă prin alegerile vestimentare făcute.

Acum că ați aflat toate detaliile necesare, ce spuneți? Sunteți gata de achiziția pantofilor perfecți? Noi așa sperăm, și mai sperăm și că v-am fost de ajutor. Pentru și mai multe sfaturi de asortare sau inspirație din domeniu, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri