3 Septembrie 2024 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Nu știu cum a trecut timpul, iar astăzi te duc de mânuță în prima ta zi de școală. Ai emoții, și eu am, dar știu că ești pregătită! O lume întreagă te așteaptă să o descoperi! 

Acum 6 ani, aranjam ultimele hăinuțe în dulap. Avem mii de frici și abia așteptam să te țin în brațe. Am clipit de două ori, iar astăzi te duc de mână în prima ta zi de școală. Știu că ai emoții, și eu am. Dar știu că ești pregătită de toată aventura care v-a urma și vreau să știi că întotdeauna voi fi în spatele tău. Este timpul să pășești singurică înainte, iar eu să rămân să te privesc cum intri în noua etapă. Este perfect așa și sunt foarte mândră de tine!

În prima zi de grădiniță te-am dus până în clasă și l-ai avut alături de tine pe cățelușul Pupo. Astăzi, pașii tăi sunt mai hotărâți, iar tu ești mai puternică, pentru a merge singurică către noul drum care te așteaptă.

Pe cât ești de delicată, pe atât ești de hotărâtă și puternică! Chiar dacă nu crezi, ești pregătită pentru o perioadă plină de momente frumoase și de învățăminte. Știu că este așa, doar am mers cu tine pas cu pas, până acum. O întreagă lume se așterne înaintea ta, gata pentru a o descoperi în ritmul tău, așa cum îți dorești. Nu îți fie teamă să greșești, pentru că drumul pe care îl vei parcurge va fi perfect, exact așa cum va fi. El te va duce către omul care ești menit să fii, așa că nu regreta nimic și bucură-te de tot!

Simt și eu schimbările mari prin care trecem acum și vreau să știi că sunt minunate! Sunt pregătită de schimbare, la fel cum ești și tu! Iar eu voi fi întotdeauna aici să îți ofer pupicul care îți urează dimineața o zi bună, și îmbrățișarea care te așteaptă după ore. Voi fi mereu aici, ca și până acum!

Acum, zbori cât mai sus! Viața te așteaptă, iar tu ești gata să mergi pe drumul tău!

Te iubesc,
Mami


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri