4 Septembrie 2024 publicat în Lifestyle 3 share-uri

În ziua de azi avem pe piață o mulțime de produse cosmetice, atât de îngrijire, cât și de machiaj, pe care să le folosim. Există pentru toate gusturile și pentru toate bugetele.

Cu toate acestea, noi îți recomandăm să alegi mereu produsele de make-up profesionale deoarece acestea îți aduc o mulțime de beneficii și avantaje, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Cu toate acestea, poți să îți dai seama de aceste avantaje în momentul în care ai folosit și produse care nu sunt la aceeași calitate și apoi faci trecerea către celelalte.

Acum produsele profesionale sunt mult mai aproape de noi datorită magazinelor fizice și online care ne aduc calitate chiar la ușa casei.

9 avantaje pe care produsele profesionale de machiaj ți le aduc

Odată ce începi să le folosești, vei vedea că sunt, de fapt, mai multe avantaje. Noi le-am ales pe cele mai des întâlnite - am făcut un sondaj în redacție și printre prietene - și așteptăm să ne spui dacă le-ai regăsit și pe ale tale printre ele sau ai descoperit și altele.

1. Au ingrediente de calitate superioară și aici ne referim, atât la ingredientele atent selecționate din surse sustenabile și curate, cât și la eficiența pe care acestea o au în timp. Astfel, în loc de formule chimice obtinute in laborator, acestea sunt compuse din substanțe naturale precum antioxidanți și vitamine extrase din plante pentru o mai bună sănătate și un mai bun aspect al pielii.

2. Aplicarea uniformă este un alt atu pe care aceste produse îl aduc. Datorită ingredientelor în mare parte naturale, textura produselor este îmbunătățită și acest lucru face aplicarea mult mai ușoară și mai uniformă.

3. Pigmentația este mai intensă deoarece produsele sunt mai concentrate și ingredientele de calitate superioară. Astfel, vei avea nevoie de o cantitate mai mică de produs pe care să o aplici pentru a avea rezultate de invidiat. Produsul te va ține în acest fel pentru o durată mai lungă de timp decât cele de tip mass-market.

4. Și, pentru că vorbim despre durabilitate, trebuie să fii convinsă că toate produsele profesionale sunt create în așa fel încât să reziste chiar și în medii mai puțin propice cum ar fi cele călduroase, studiourile foto sau la petrecerile care țin ore întregi. De cele mai multe ori, aceste produse au în compoziție substanțe care ajută la fixarea lor pe ten și așa le crește rezistența în timp.

5. Toate mărcile profesionale crează produse pentru toate tipurile de ten, indiferent de particularitățile acestuia. Ingredientele din fiecare produs sunt alese cu mare grijă mai ales pentru produsele folosite pentru tenuri cu diverse probleme.

6. Sunt versatile și poți să folosești un produs în mai multe scopuri. De exemplu, un creion de ochi poți să îl folosești și pentru a defini conturul ochilor, dar și ca bază pentru fard. Astfel ai mai multe produse în unul singur și, de fapt, chiar dacă este mai scump, faci economie.

7. Au o rezistență mare la transfer, ceea ce înseamnă că poți să le folosești cu orice ocazie: fie că mergi vara la piscină, festival sau o petrecere care durează ore bune. Nu va mai trebui să îți faci probleme că este nevoie să îți retușezi machiajul o dată la câteva ore, ci vei sta liniștită și împăcată cu investiția făcută.

8. Companiile care crează aceste produse inovează mereu pentru a fi la curent, atât cu tendințele, cât și cu nevoile din industrie. Fie că inovează în ceea ce privește ingredientele, procesele de fabricație sau ambalajele, aceste companii producătoare de produse premium sunt mereu atente la modul în care pot să personalizeze produsele și să le facă tot mai bune și mai prietenoase cu mediul în același timp.

9. Produsele profesionale oferă o siguranță sporită, deoarece sunt testate în diverse medii: dermatologic, oftalmologic sau alergologic pentru a se asigura că sunt potrivite pentru toate tipurile de ten și fără să cauzeze iritații sau să închidă porii.

Alege să investești în produse profesionale, iar investiția se va dovedi a fi benefică atât pentru sănătate, cât și pentru buget.

Credite foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri