Ești pregătită să pornești într-o escapadă de weekend în afara orașului, în mijlocul naturii? Dacă da, atunci astăzi vorbim despre unul dintre cele mai incitante evenimente ale toamnei: Karpatia Horse Show, “festival” și competiție ecvestră internațională ajunsă la cea de-a noua ediție!

Fie că ești un mare fan cai sau pur și simplu vrei o zi relaxantă, condimentată cu concerte, shopping și socializare, acest eveniment este ocazia perfectă să ieși din casă, sa te distrezi și să îți etalezi stilul vestimentar.

Dar ce este Karpatia Horse Show mai exact? În caz că nu ai mai auzit până acum, este genul acela de eveniment, unde cei mai buni călăreți și cai din România, dar și sportivi talentați din alte colțuri ale lumii vin pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova să își demonstreze abilitățile la probele dresaj, cross-country și sărituri peste obstacole. Pentru sportivi, participarea la o astfel de competiție este o ocazie de a câștiga medalii și puncte valoroase, pentru noi, spectatorii, este o oportunitate să arătăm fabulos și să ne familiarizam cu stilul și universul ecvestru. Save the date: 27-29 septembrie!

Moda countryside chic este câștigătoare!

La Karpatia Horse Show este totul despre cum combini stilul country chic cu un pic de stil personal. Înainte de a te lansa în planificarea ținutei, avem câteva sugestii pentru tine.

Suprapunere de haine cu straturi ușoare

Vremea din septembrie este ușor imprevizibilă. Poate să fie cald, poate să plouă, și chiar ambele într-o singură zi. Așadar, straturile ușoare și suprapuse sunt cheia succesului. Poartă un pulover drăguț sau un cardigan pe care să-l poți lega lejer peste umeri peste cămașă sau o jacheta gilet super practică, pe care o poți compacta și introduce în geanta sau rucsac, când soarele este prea puternic!

Pălăria, un accesoriu “de încredere”

O pălărie îți protejează coafura de orice ploaie neașteptată și adaugă și acel “vibe” elegant ținutei tale. Acest accesoriu bine ales poate transforma o ținută simplă într-una de invidiat.

Geanta crossbody - prietena ta de nădejde

O geantă incomodă pe umăr este ultimul lucru pe care ți-l dorești într-o zi de plimbare! Așa că, alege o geantă crossbody care arată bine și ai lejeritatea de a te bucura toată ziua. Asigură-te că este suficient de mare pentru lucrurile esențiale: ochelari de soare, o sticlă de apă, câteva gustări pentru drum. Dacă ai copii, este ideal un mic rucsac în care poți aduce cu tine chiar și o paturica de picnic. O poți folosi ziua, să stai sub un copac, atunci cand soarele este puternic sau seara, ascultând la Karpatia concertele cu Mihail, Sarmalele Reci, Leoaia și Jazzy Jo.

Încălțămintea este prioritatea numărul 1

Orice ai face, nu te lăsa ispitită să îți iei pantofii sau cizmele din piele întoarsă, mai ales dacă afară pare să fie umezeală. Pantofii cu toc sunt excluși! Alege în schimb o pereche de cizme de piele robuste sau niște pantofi confortabili, chiar și sneakers sau trainers, care să îți permită să te plimbi pe terenul vast al Domeniului Cantacuzino. Ziua de sâmbătă, 28 septembrie, cand are loc proba de cross-country este ideală pentru plimbări de-a lungul traseului de cros!

Colanți, pantaloni de călărie și geci lejere

Dacă alegi să porți cizme înalte, colanții cu influențe ecvestre sau pantalonii de călărie sunt un must-have! Poți opta pentru culori clasice, dar nu te sfii să experimentezi cu niște culori mai îndrăznețe sau chiar cu pantaloni albi care sunt în trend. Dacă te simți confortabil cu formele corpului tău, înlocuiește colanții sau pantalonii de călărie cu pantaloni chinos cu pense. La capitolul bluze este simplu: o cămașă uni ori cu imprimeu cu tema ecvestră sau cu clasicele dungi, un cardigan lejer pentru un pic de căldură, iar pentru acele zile imprevizibile de toamnă, o pelerina ușoară și impermeabilă sau o capă din lână dacă temperatura este scăzută. Dacă vremea se anunța foarte călduroasă poți purta chiar și o rochie cu temă ecvestră ori clasicul combo: fustă și bluză, dar într-o combinație lejeră, de inspirație safari! Instagramul sau Pinterestul sunt surse inepuizabile de inspirație! Daca ești super-chic, poți avea șansa să apari chiar și pe conturile de socializare ale Karpatia Horse Show.

Accesorii? Da, te rog!

În final, nu uita să accesorizezi! O eșarfă la gât pentru un plus de “glam” ori o broșă pe reverul sacoului, un ac la pălărie, ochelari de soare cu un design special sunt elemente must-have! Este important să te simți bine și să arăți bine, nu? Deci, ești gata să faci furori la Karpatia Horse Show 2024 și poate chiar să câștigi un premiu pentru eleganță?!

Biletele și abonamentele Karpatia Horse Shoe s-au pus în vânzare aici.
Mai multe detalii despre programul evenimentului aici.

Începând cu această ediție, spectatorii pot opta pentru acces în tribune acoperite cu loc asigurat, tribune ce înconjoară arena principală. De asemenea, facilitățile zonei VIP sunt extinse masiv prin dublarea zonei de terasă și creșterea numărului de loje care pot găzdui grupuri de prieteni sau parteneri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri