Aceste 5 cărți romantice sunt esențiale pentru a te bucura de o toamnă plină de sentimente și povești care îți vor aduce zâmbete, lacrimi și multă căldură sufletească.

Toamna este momentul perfect pentru a te bucura de povești de dragoste care îți încălzesc sufletul. Iată cinci cărți romantice care te vor învălui în emoție și nostalgie în serile răcoroase:

  1. „Mândrie și prejudecată” de Jane Austen
    Un clasic al literaturii romantice, această poveste despre Elizabeth Bennet și Mr. Darcy explorează tensiunile sociale și atracția dincolo de prejudecăți. Ideală pentru o toamnă plină de reflecție.

  2. „Ultima scrisoare de dragoste” de Jojo Moyes
    O poveste emoționantă despre iubire pierdută și regăsită, împletind două perioade de timp printr-o scrisoare descoperită. Perfectă pentru fanii romantismului cu mister.

  3. „Circe” de Madeline Miller
    Un roman mitologic captivant despre vrăjitoarea Circe, care explorează puterea iubirii și destinul, într-un cadru magic, potrivit pentru zilele melancolice de toamnă.

  4. „Un bărbat pe nume Ove” de Fredrik Backman
    O poveste caldă despre iubirea și prietenia care pot schimba chiar și cele mai reci inimi. Amuzant și emoționant, acest roman îți va oferi un echilibru perfect între lacrimi și zâmbete.

  5. „Fără speranță” de Colleen Hoover
    Un romance contemporan intens, plin de secrete și dramă. Povestea lui Sky și Holder te va ține cu sufletul la gură și îți va încălzi inima chiar și în cele mai reci zile.

Aceste cărți îți vor oferi o evadare romantică perfectă pentru această toamnă!

Sursă foto - Toan_Le , CDD20 / Pixabey


Încă din copilărie, cuvintele au fost lumea mea. Scriam povești, versuri, jurnale intime. Găseam în scris o modalitate de a mă exprima, de a înțelege lumea din jur și pe mine însămi. 

Ca redactor,...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri