ProTicket, cel mai mare producător de teatru privat din România, pregătește pentru final de octombrie și început de noiembrie 2024 o serie de spectacole și concerte remarcabile, ce vor încânta publicul din București și Brașov. În centrul atenției se află concertul extraordinar „Fuego – Sufletul meu de copil” și spectacolele de teatru „O noapte furtunoasă”, „Comedie din greșeală” și „Punct. Și de la capăt”.

„Comedie din greșeală” –Botoșani și Iași

Pe 28 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, iar pe 29 octombrie, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, se va juca „Comedie din greșeală”. Spectacolul, interpretat de Medeea Marinescu, Alexandru Papadopol, Alex Bogdan și alți actori talentați, explorează obsesia actorilor pentru posteritate și frica de ridicol într-un mod plin de haz.

„O noapte furtunoasă” – Constanța

Pe 28 octombrie 2024, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța va prezenta „O noapte furtunoasă” la ora 19:00. Maia Morgenstern, Marius Manole și Carmen Tănase vor aduce un suflu nou acestei comedii clasice, păstrând farmecul și umorul inconfundabil al textului lui Caragiale.

„O noapte furtunoasă” – Craiova

Pe 29 octombrie 2024, spectacolul „O noapte furtunoasă” va fi prezentat și la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, în dublă reprezentație, de la ora 17:00 și 20:00. Această montare continuă să exploreze cu umor și inteligență socială tema clasică a piesei lui Caragiale.

„O noapte furtunoasă” – Casa de Cultură a Sindicatelor, Ploiești

În ultima zi a lunii octombrie, pe 30 octombrie 2024, „O noapte furtunoasă” va fi prezentată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, la ora 19:00. Spectacolul promite să aducă un omagiu plin de vitalitate și ironie textului lui Caragiale.

„Fuego – Sufletul meu de copil”, București

Pe 3 noiembrie 2024, Sala Palatului din București va găzdui concertul grandios al lui FUEGO – „Sufletul meu de copil”. Acest eveniment pop-simfonic va aduce pe scenă melodii nemuritoare, momente pline de emoție și nostalgie, într-o seară de neuitat pentru fanii artistului. Fuego va fi acompaniat de Orchestra Simfonică și corul de copii Allegretto, oferind publicului o experiență muzicală memorabilă, cu piese noi și hituri consacrate.

„Punct. Și de la capăt”, la București

Duminică, 3 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Punct. Și de la capăt” ajunge la Buzău. O comedie modernă în care Carla (Maia Morgenstern) și Francois (Marius Bodochi) sunt un cuplu pe cât de atipic, pe atât de clasic. Căsătoriți de 30 de ani, fiecare a ascuns câte ceva în tot acest timp.

Bilete disponibile la toate spectacolele pe https://proticket.ro/.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri