Ochelarii de soare sunt mult mai mult decât un accesoriu de vară. Ei pot deveni un element esențial al oricărei ținute, pe orice vreme. În parte pentru că îți vor proteja ochii de razele UV, care sunt prezente indiferent de temperatura de afară, dar și pentru că sunt un articol elegant și atemporal.

Există o mulțime de modele de ochelari de soare pentru bărbați, care devin din ce în ce mai populare și care abia așteaptă să fie purtate. Descoperă care sunt în tendințe anul acesta și găsește-ți perechea perfectă.

Ochelari de soare dreptunghiulari

Ochelarii de soare pentru bărbați trebuie să scoată în evidență stilul și individualitatea fiecărui domn. Fie că te hotărăști să rămâi la o pereche de rame clasice sau să te diferențiezi cu montura neobișnuită a ochelarilor tăi, vei transmite un anumit mesaj. Ochelarii de soare dreptunghiulari sunt considerați a fi clasici, așa că nu ai cum să dai greș cu ei.

Aceștia oferă, de asemenea, o imagine mai puternică decât alternativele rotunde și se potrivesc foarte bine cu lookurile casual compuse din blugi, jachete și articole tricotate supradimensionate. Cu condiția să nu fie prea mari, ochelarii de soare pătrați sunt potriviți și atunci când sunt asortați cu haine mai elegante. Caută-ți perechea potrivită de ochelari de soare pentru barbati Ray Ban și joacă-te cu diverse ținute și combinații.

Ochelari de soare cu rame rotunde

Ochelarii de soare rotunzi au deschis calea pentru ca stilurile și tendințele masculine să evolueze de-a lungul timpului. Aceste modele au fost adoptate de branduri populare precum Ray Ban, Warby Parker și Saint Laurent. Este adevărat că ochelarii de soare rotunzi sunt pe piață de multă vreme. Cu toate acestea, nu par să se demodeze niciodată.

Există câteva lucruri la care trebuie să te gândești înainte de a opta pentru acest tip de ochelari de soare pentru barbati. În primul rând, nu alege ochelari complet circulari; în schimb, caută forme rotunjite imperfecte și modele cu deschidere pe margine. De asemenea, dacă ai fața rotundă, acesta este un stil de evitat, deoarece nu vor face decât să o accentueze.

Ochelari de soare cu lentile în culori vibrante

Desigur, lentilele maro și negre sunt soluția de bază, dar, pentru crea o imagine care iese din tipare, nu există metodă mai bună decât lentilele colorate. La prima vedere, acest lucru poate părea incredibil de strident și exagerat, dar lentilele îndrăznețe sunt surprinzător de ușor de purtat. Trucul este să te limitezi la modelele clasice de rame de ochelari de soare, cum ar fi cele rotunjite, din acetat negru sau maro discret. Astfel, lentilele vor fi în centrul atenției, oferind un contrast plăcut cu ramele tradiționale.

Ochelari de soare cu rame translucide

Ramele transparente sunt la modă de ceva vreme și nu vor dispărea prea curând. Ele sporesc instantaneu aspectul oricărei forme de ramă, conferind un aer industrial șic, fiindcă se poate vedea structura metalică de dedesubt. În plus, faptul că sunt translucide înseamnă că lentilele vor ieși în evidență. Lentilele albastre se potrivesc în mod natural cu ramele translucide, în timp ce verdele închis și roșul pot crea o impresie mai puternică.

Ochelari de soare tip aviator

Imaginează-ți că îți cumperi o pereche de ochelari de soare bărbătești la o vârstă fragedă, iar, când ajungi la vârsta adultă, îți dai seama că sunt mai în tendințe ca niciodată. Nu te-ai simți ca și cum ai fi câștigat la loto? Ochelarii de soare de tip aviator nu vor dispărea prea curând. Modelul există încă din 1935. Asta îi transformă într-o piesă atemporală, iar anul acesta o versiune supradimensionată a stilului clasic aviator este ceea ce caută toată lumea.

Într-o lume în care stilul personal este o afirmare a personalițății, ochelarii de soare au devenit mai mult decât o simplă protecție pentru ochi; ei sunt un mijloc pentru exprimarea de sine. De la farmecul atemporal al ochelarilor aviator la încrederea în sine pe care ți-o pot da lentilele în culori vii, perechea potrivită poate îmbunătăți orice ținută. Fie că ești atras de rafinamentul clasic sau de aspectul modern, există o pereche perfectă de ochelari de soare care așteaptă să fie descoperită.

Sursa foto: Freepik.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri