14 Octombrie 2024 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Conferința care îi are speakeri pe Răzvan Vasile, Teodora Mețiu, Dr. Cristian Andrei, Dr. Elena Popa, Radu Bălănescu, Daniela Gavankar, Lavinia Cherecheș, Oksana Ionașcu și Marian Crăciun a fost SOLD OUT la București, Iași, Cluj, Brașov, Sibiu, Craiova, Bacău și Timișoara.

PARENTX, fenomenul educațional ce promite să schimbe percepțiile și să deschidă noi orizonturi în relaționarea părinte-copil, ajunge pe 26 octombrie 2024 la Oradea. Evenimentul are loc, de la ora 16:00, la Teatrul Regina Maria.

Printre speakerii prezenți la acest eveniment se numără personalitati precum Răzvan Vasile, Teodora Mețiu, Dr. Cristian Andrei, Lavinia Cherecheș, Oksana Ionașcu și Dr. Marian Crăciun, cât și alți experți în psihologie, nutriție, dependente la copii sau vocație. PARENTX a mai avut anul acesta două conferințe la București la Ateneul Roman si cate una la Iași, Cluj, Brașov, Sibiu, Craiova, Bacău și Timișoara toate fiind SOLD OUT. Banii proveniți din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru oferirea de burse de studiu de 6 luni pentru 20 de copii de excelenta și copii cu mare potențial aflați însă în risc de abandon școlar sau in familii fără posibilități.

PARENTX a fost fondat de Răzvan Vasile și Marius Moga iar audienta natională a acestor evenimente a ajuns, conform MediaTrust (lider mondial in masurarea audientei), la 11.4 milioane de romani din țară și străinătate.

Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale ale educatie parintilor si copiilor cu orientare catre viitor, acoperind toate cele 𝟳 arii esențiale ale vieții: mental, familial, social, vocational, financiar, fizic și spiritual. Temele variaza de la relația profundă între părinte și copil, la iubire de sine, autenticitate și recunoștință, la descoperirea potențialului interior al copiilor și strategii de pregatire a acestora pentru un viitor impredictibil dominat de tehnologie.

Ce speakeri vor fi prezenți la PARENTX ORADEA?

PARENTX aduce pe scenă educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. La evenimentul de la ORADEA vor fi prezenți:

MODERATOR EVENIMENT:

  • Răzvan VASILE (Personalitatea Anului in Educatie 2023, Vizionarul Anului in Educatie - Venetia 2024, creatorul primului software de afaceri din România, fondator ParentX și MBAKids)

SPEAKERI PRINCIPALI:

● INVITAT SURPRIZĂ!

  • Răzvan VASILE (Personalitatea Anului in Educatie 2023, Vizionarul Anului in Educatie in Europa 2024, creatorul primului software de management din România, fondator ParentX si MBAKids Academy)
  • Teodora MEȚIU (expert in comunicare)
  • Dr. Cristian ANDREI (doctor, psihoterapeut, autor si trainer)
  • Daniela Gavakar (psiholog si profesor universitar)
  • Radu Balanescu (psiholog si psihoterapeut integrativ)
  • Lavinia CHERECHEȘ (artist internațional)
  • Dr. Elena POPA (medic specialist dermatolog)
  • Dr. Marian CRĂCIUN (doctor în științele educației, expert in cariera și vocație)
  • Oksana IONAȘCU (trainer și mentor in educația familiei)

Biletele sunt disponibile pe site-ul BLT.ro, iar sumele din vânzarea acestora vor fi donate către copiii din judet sub forma a 20 de burse de studiu cu o durată de 6 luni:

https://www.blt.ro/parent-x-oradea-resursa-copiilor-impliniti.html

Povestea numelui PARENTX

În spatele denumirii "PARENTX" stă o poveste despre pasiunea pentru educația copiilor și dorința de a aduce schimbarea în viețile lor, pornind de la rădăcinile fundamentale: părinții. "PARENT" înseamnă "părinte", iar adăugarea lui "X" vine din semnificația numerică a acestui simbol - numărul 10. "PARENTX" oferă o perspectivă către un viitor în care părinții devin "de nota 10". X-ul este și necunoscută din ecuațiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact misiunea "PARENTX": eliminarea oricărei necunoscute din ecuația educației și a succesului copiilor în viitor. "PARENTX" nu este un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice și a unei pasiuni de a face o diferență în viețile părinților și copiilor.

Organizatori: Fundația Zâmbetul de Copil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri