Debatrayee Banerjee: Într-o lume în care am putea fi orice, eu aleg să fiu iubire. Ce am învățat în viață...

IN ACEST ARTICOL:

“Am învățat că viața nu înseamnă plimbarea pe care am făcut-o, ci compania, experiențele pe care le-am adunat. Am învățat că fiecare drum necunoscut al călătoriei noastre ne duce către o cunoaștere mai profundă despre noi înșine. Am învățat că iertarea vine din iubire și că fiecare are o poveste pe care, chiar dacă o cunoaștem, nu înseamnă că o și înțelegem."  Debatrayee Banerjee

Am învățat că…. Descoperiți câteva rânduri profunde care vă vor ajunge direct la suflet, rânduri despre viață și lecțiile pe care i le descoperim pe parcurs. Acest text circulă pe social media și a fost scris de avocata Debatrayee Banerjee, life coach și autoarea cărții “A Whispering Leaf”.

Debatrayee Banerjee – Lecțiile vieții: Ce am învățat în viață….

“Am învățat că viața nu înseamnă plimbarea pe care am făcut-o, ci compania, experiențele pe care le-am adunat.

Am învățat că fiecare drum necunoscut al călătoriei noastre ne duce către o cunoaștere mai profundă despre noi înșine.

Am învățat că iertarea vine din iubire și că fiecare are o poveste pe care, chiar dacă o cunoaștem, nu înseamnă că o și înțelegem.

Am învățat că întunericul vine doar pentru a ne conduce spre lumină

Am învățat că întunericul vine doar pentru a ne conduce spre lumină, ajutându-ne să ne modelăm nuanțele gri, devenind cea mai bună versiune a sufletului nostru.

Am învățat că este nevoie doar de un mic cuvânt de încurajare sau de o bătaie pe umăr pentru ca o persoană să înțeleagă cât de mult o apreciezi.

Am învățat că cele mai speciale momente și legături au un termen limitat, iar atâta timp cât le avem, trebuie să le trăim pe deplin și apoi să le lăsăm să fie.

Am învățat că nu este dificil să faci conexiuni, ci este cel mai ușor mod prin care te poți conecta la propria persoană.

Foto: Taiga /Shutterrstock

Am învățat că tăcerea cuprinde mult mai mult decât ar putea vreodata cuvintele sa exprime.

Am învățat că apusurile sunt la fel de frumoase ca răsăritul, iar diminețile pot fi de vis precum nopțile.

Am învățat că uneori Viața ia o întorsătură complet diferită față de ceea ce plănuiam sau așteptam, dar când o privim din alta perspectiva, acea întorsătură arată de fapt calea care ne va duce la destinație, acolo unde sufletele noastre îmbrățișează fiecare experiență ce ne-a adus cunoaștere și ne-a învățat să acceptăm tot ceea ce suntem.

Am învățat că, într-o lume în care am putea fi orice, aleg să fiu iubire.

Am învățat că, într-o lume în care am putea fi orice, aleg să fiu iubire.

Am învățat că nu trebuie să aștept să vină de undeva iubirea și nu trebuie să cer altora să mă iubească, nici să leg pe alții cu iubirea mea.

Iubirea este visul unui visător, melodia unei muzici, strălucirea unui soare !

Am învățat că, uneori, iubirea nu este ceea ce așteptăm sau ceea ce avem pretentia ca altii sa reverse asupra noastra, ci ceea ce continem și dăruim celorlalți, pentru că iubirea este visul unui visător, melodia muzicii, lumina soarelui.”

Si ca uneori tot ce ai nevoie este un pic de soare!"

Un text de Debatrayee Banerjee

Foto fr si main: Andrey Yurlov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri