IN ACEST ARTICOL:
Pork delice, Rulouri de somon cu creveti, Supa-crema de sampanie pentru Revelion, Tort Elegance, Friptura de porc cu varza de Bruxelles, Portocale umplute, Rulouri meridionale din muschiulet de vita, Salata de peste afumat, Iepure cu curry rosu, Piept de pui in foietaj, Rulada de porc in crusta de rozmarin si pesmet, "Ciuperci nebune", Tort cu mango si crema de branza - iata 13 retete cu totul si cu totul speciale, menite sa faca din masa de Revelion o masa impresionabila, cu adevarat o masa de zile mari. Retetele sunt delicioase, arata imbietor, o metoda sigura si de succes de a-i impresiona pe cei dragi, dar si pe musafiri.
• 4 oua
• 100 g zahar
• 100 g faina
• 1 lingurita praf de copt
• 35 g nuci prajite macinate.
• 20 gr de gelatina
• 3 fructe de mango coapte
• 150 ml suc de portocale
• 350 g mascarpone
• 250 ml frisca
• 150 ml iaurt.

Mod de preparare:
Incingeti cuptorul la 200 grade C. Bateti ouale si zaharul spuma. Incorporati faina, praful de copt si migdalele. Puneti amestecul rezultat intr-o forma de sufleu (diametrul 24 cm), coaceti-l cca. 15 minute, apoi lasati-l sa se raceasca.

Inmuiati gelatina. Curatati fructele de mango, indepartati-le samburii si taiati fructele bucati. Spalati portocala cu apa fierbinte, radeti-i coaja(un sfert) si pasati-o laolalta cu bucatile de mango(la blender). Gelatina dizolvati-o in sucul de portocale, usor incalzit. Adaugati-o, impreuna cu zaharul si crema de branza, iaurtul in piureul de fructe. Incorporati frisca batuta si lasati crema rezultata la rece pana incepe sa se inchege. Taiati blatul orizontal, in jumatate. Inchideti partea de jos intr-un inel de tort. Intindeti jumatate din crema, adaugati al doilea blat, apoi restul de crema si lasati tortul cca. 3 ore la rece.

O reteta propusa de: ana coseru (ana_stef)

Sursa meniului de Revelion: Delly.ro, suplimentul retetelor culinare by Garbo.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri