Arhetipul Seducatoarei (Zeita Erosului)
Arhetipul Seducatoarei este pus in legatura cu elementul apa, un simbol al vietii, al capacitatii creatoare. Atunci cand arhetipul Seducatoarei predomina personalitatea unei persoane, Erosul, atractia catre frumos si catre latura senzuala a vietii sunt elementele cheie care guverneaza persoana respectiva. Persoanele apartinand acestui arhetip feminin au o emotionalitate puternica si o senzualitate patrunzatoare.
Arhetipul Seducatoarei aduce o libertate a expresiei si a simtirii, o indrazneala a exprimarii laturii sexuale a fiintei umane, capacitatea de a transpune artistic si estetic emotii, fascinatia pentru eternul frumos, dorinta de a-si explora propria sexualitate. Arhetipul Seducatoarei aduce in centrul atentiei creativitatea, spontaneitatea, ingeniozitatea, bucuria de a trai, capacitatea de a experimenta viata si momentul prezent prin intermediul simturilor, dar si versatilitatea. Seducatoarea are capacitatea de a vedea si de a simti frumosul, intuindu-l chiar in interiorul fiintei sale. Prezenta Seducatoarei imbie la atingere. Prezenta sa te invita sa-i atingi trupul, mintea, sufletul, sa vibrezi la unison cu ea.
Arhetipul Mamei (Regina)
Arhetipul matern simbolizeaza bunavointa, ordinea, binecuvantarea, taria de caracter, transformarea, energia inepuizabila, armonia, empatizarea si iubirea neconditionata. Arhetipul mamei aduce stabilitate celor din jur. Nu putem insa vorbi de arhetipul matern fara a mentiona legatura sa puternica cu pamantul, un element primordial ce reprezinta fecunditatea, reinnoirea, viata, miracolul de a fi si de a trai. Persoanele de sex feminin a caror structura temperamentala este reprezentata de acest arhetip sunt persoane iubitoare, pline de afectiune, cu o capacitate incredibila de a darui.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară