Cursurile de sushi organizate la restaurantul Benihana din Bucuresti inglobeaza toate caracteristicile de mai sus: sunt amuzante si spectaculoase dar vin insotite si de povesti si pilde din Tara Soarelui-Rasare.
Participantii invata sa lucreze cu diverse sortimente de peste si fructe de mare (ton, somon, icre, caracatita), cu foite de alge si, bineinteles, cu orez, pregatind o selectie bogata de sushi, sashimi si maki.
Pregatirea propriu-zisa este insotita de un suport teoretic care prezinta tipurile de sushi, sashimi si maki si principiile de pregatire.
Cursurile se organizeaza, la cerere, pentru grupuri de pana la 25 persoane si dureaza, in medie, 3-4 ore.
Participantilor la curs li se ofera echipament complet (kit sushi, sort personalizat, materiale informative si retetar), ei find supravegheati si asistati in permanenta de personal specializat.
Dupa cursul propriu-zis, participantii sunt invitati sa ia masa in restaurantul Benihana, degustand propriile lor creatii culinare dar si mancarurile pregatite sub ochii lor la mesele teppan (vita, pui, creveti, legume si orez).
Pentru detalii referitoare la aceste cursuri, va invitam sa ne contactati la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 021 201 5030.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară