IN ACEST ARTICOL:
Cu o traditie de peste 6 ani in peisajul culinar bucurestean, restaurantul Benihana a devenit un punct de referinta pentru iubitorii bucatariei japoneze, evidentiindu-se prin combinatia unica de traditie si inovatie si prin conceptul unic de �eatertainment� (mancare excelenta si distractie laolalta).
Bucatarii asiatici de aici stiu foarte bine ca o cina trebuie sa fie mult mai mult decat o simpla degustare de preparate culinare si bauturi. O masa la Benihana inseamna spectacol, poveste, incursiune culturala, toate prezentate cu maiestrie si magie de bucatarii pregatiti special pentru acest rol la scoala de training Benihana.

Cursurile de sushi organizate la restaurantul Benihana din Bucuresti inglobeaza toate caracteristicile de mai sus: sunt amuzante si spectaculoase dar vin insotite si de povesti si pilde din Tara Soarelui-Rasare.
Participantii invata sa lucreze cu diverse sortimente de peste si fructe de mare (ton, somon, icre, caracatita), cu foite de alge si, bineinteles, cu orez, pregatind o selectie bogata de sushi, sashimi si maki.
Pregatirea propriu-zisa este insotita de un suport teoretic care prezinta tipurile de sushi, sashimi si maki si principiile de pregatire.

Cursurile se organizeaza, la cerere, pentru grupuri de pana la 25 persoane si dureaza, in medie, 3-4 ore.
Participantilor la curs li se ofera echipament complet (kit sushi, sort personalizat, materiale informative si retetar), ei find supravegheati si asistati in permanenta de personal specializat.
Dupa cursul propriu-zis, participantii sunt invitati sa ia masa in restaurantul Benihana, degustand propriile lor creatii culinare dar si mancarurile pregatite sub ochii lor la mesele teppan (vita, pui, creveti, legume si orez).

Pentru detalii referitoare la aceste cursuri, va invitam sa ne contactati la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 021 201 5030.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri