12 August 2024 publicat în Lifestyle 46 share-uri

Sezonul de vară este perioada în care nouă, femeilor, ne este cel mai greu să alegem lenjeria potrivită pentru ținutele noastre. Fie că vrem să purtăm blugi și tricou, o rochie mulată, un top asimetric sau ceva cu umerii goi, trebuie să alegem întotdeauna nu doar forma, ci și culoarea lenjeriei pe care o vom pune pe sub ținută.

Sezonul de vară este perioada în care nouă, femeilor, ne este cel mai greu să alegem lenjeria potrivită pentru ținutele noastre. Fie că vrem să purtăm blugi și tricou, o rochie mulată, un top asimetric sau ceva cu umerii goi, trebuie să alegem întotdeauna nu doar forma, ci și culoarea lenjeriei pe care o vom pune pe sub ținută.

Ce-ar fi dacă ți-am spune că există pe piață o colecție de lenjerie care nu numai că se potrivește sub aproape orice ținută de vară, dar poate fi purtată și ca parte a unei ținute? Așa este, vine direct din atelierul specialiștilor Astratex și colecția se numește Diva by Iva.

Lenjeria ”basic” nu este doar pentru sezonul de vară

Colecția Diva by Iva include un set complet de lenjerie intimă care este baza perfectă pentru garderoba oricărei femei. Fiecare piesă este disponibilă în bej și negru pentru a se potrivi oricărei ținute. Negrul este întotdeauna o culoare elegantă, în timp ce bejul se potrivește sub orice culoare de îmbrăcăminte, inclusiv variante de alb.

Sutienul din colecție este ideal pentru busturile mici și mari. Nu este căptușit pentru a nu încălzi inutil pielea și pentru a crea un volum suplimentar pentru un bust mai mare.

Chiloții Diva by Iva sunt realizați în două croieli confortabile, cu margini tăiate cu laser, astfel încât să nu se vadă sub haine. Vei găsi chiloți clasici cu talie înaltă, ideali pentru doamnele cu forme mai voluptoase, deoarece au un efect ușor de netezire și modelare. De asemenea, ca și sutienul, includ o bandă de silicon pentru a menține formele la locul lor, astfel încât să nu formeze umflături inconfortabile sub haine. Cea de-a doua opțiune de chiloți din colecție are o croială braziliană netedă, care evidențiază în mod avantajos fesele.

Experții Astratex spun că body-urile, care fac parte din colecție, sunt piese dintr-o garderobă perfectă atât pentru vară, cât și pentru alte anotimpuri. Ele întruchipează croiala bandeau a sutienului Diva by Iva și au bretele detașabile, o bandă de silicon în interior și benzi care accentuează și strâng sânii. Partea de jos a body-ului are o croială braziliană cu margini tăiate cu laser, astfel încât nu există margini incomode sub ținuta mulată.

Diva by Iva ca element principal al ținutei

Body-urile și maiourile se potrivesc perfect cu blugi, colanți, pantaloni formali sau fuste, iar în lunile mai reci, poate fi cu ușurință purtat sub un costum elegant pentru serviciu. Datorită culorilor neutre, acestea se combină bine atât cu hainele albe, cât și cu cele colorate. Cu Diva by Iva puteți crea o varietate de look-uri.

Realizarea colecției

Astratex își creează lenjeria bazându-se pe feedback-ul clienților. Potrivit acestora, nu există comentarii negative, ci doar comentarii care îi ajută să îmbunătățească lenjeria pe care o oferă.

Designerii colecției au lucrat neîncetat până au obținut rezultatul dorit. Markéta Pášová șefa departamentului de creație Astratex, spune că echipa sa lucrează luni întregi la croieli, selectează cele mai bune materiale și testează fiecare produs. Ea dezvăluie că modelele Diva by Iva sunt realizate cu ideea de a fi cât mai confortabile și practice posibil, deoarece fiecare femeie are nevoie de lenjerie intimă care să o susțină în fiecare zi și în fiecare situație de viață.

Veți găsi Diva by Iva doar în magazinul online Astratex.

Autor: Meryem Neval


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri