Pantofii Mary Jane cu aspectul lor clasic, retro, au revenit în centrul atenției designerilor de modă în 2024, fiind ușor reinterpretați într-o variantă contemporană și cool, dar care încă păstrează enorm din stilul atemporal care îi caracterizează. În plus, modelele de pantofi Mary Jane în tendințe în toamna 2024 sunt foarte variate.

Ne întâlnim frecvent cu pantofi Mary Jane cu un aspect elegant și simplu sau din contră, elegant și sofisticat, în stil pumps, cu toc înalt, mic sau mediu, de diverse forme, dar și cu pantofi Mary Jane în stil grunge, cu o înfățișare mai masivă și talpa aproape uniformă.

Dacă tot au revenit în modă, să îi și îmbrățișăm! Poți opta pentru o pereche de pantofi Mary Jane recreând un stil inocent și rafinat sau folosindu-i pentru a-i integra într-o ținută urban chic sau, de ce nu?, chiar retro. Iată 10 modele superbe de pantofi Mary Jane la modă în toamna 2024:

 

DESCHIDE PREZENTAREA

Mi-am făcut un obicei din a spune cele mai crude adevăruri în glume și metafore. Poate că uneori acestea par a fi ascunse în spatele unei formule sofisticate, dar, în esență, sunt simple. Acest lucru este valabil...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri