Comunicat de presa
Aceasta este compensata de calitatea vinurilor ce pot fi obtinute, dovada vie fiind Feteasca Neagra lansata de Corcova Roy & Damboviceanu. Soiul autohton cel mai bine cotat de specialisti a gasit aici un climat si un sol ce ii dau o noua si remarcabila infatisare.Impactul initial - cel olfactiv - anunta un vin aromat, dar bine conturat. Prin agitare usoara, notele specifice de coacaze si de mure capata chiar tente condimentate. Gustul este rotund si catifelat, cu tanini bine tinuti in frau si cu o incheiere lunga, foarte aromata. Printre recomandarile culinare se numara si branzeturile maturate tari, carora le face fata cu brio. Dar, bineinteles, Feteasca Neagra de Corcova nu se sustrage nici intalnirii traditionale cu o rata pe varza sau cu o mancare de gutui, cu sau fara carne.
Personalitatea aparte a acestui vin este produsul unei reusite suprapuneri a calitatilor proprii soiului pe harta tot mai bine conturata a unui terroir de clasa: Corcova.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice