Comunicat de presa
- Divan Express schimba standardul in lumea fast-food-ului: retete unice, in combinatii moderne, servire de tip american si ambalaje inovatoare pentru kebapuri si deserturi;
- Designul Butik Kebap-ului este realizat de arhitectul Cristian Corvin, in linie cu celelalte doua restaurante Divan;
- Programul Divan Express va fi 24/7 incepand cu 3 noiembrie;
Divan Group a lansat la inceputul lunii octombrie Divan Express, un kebap butik care pastreaza standardele de calitate ale restaurantelor Divan, insa in format de fast food. Cu retete standard si combinatii moderne ale unor gusturi traditionale turcesti si servire in stil american, noul concept redefineste produsele si modul de servire din fast-food-urile de profil din Bucuresti si Romania.
„Ne-am dorit foarte mult sa oferim publicului din Bucuresti un butik de kebapuri, care sa ne permita sa nu facem niciun compromis la calitate; de aceea am si ales sa avem retete standard si nu solutia cu de toate, si o servire mult simplificata, in stil american, unde clientul da comanda si preia produsele de la aceeasi persoana de la casa, fara a lua contact direct nici cu bucataria, nici cu bucatarul. Pentru noi, igiena este extrem de importanta. Am adus si un stil unic pe piata de impachetare a produselor, in cutii de carton care se deschid usor de la mijloc”, a declarat Andrei Iusut, CEO Divan Group.
De la deschidere, Divan Express a fost foarte bine primit de bucuresteni, devenind rapid un reper culinar pe harta orasului. Astfel, incepand cu 3 noiembrie, butik-ul va functiona in regim non-stop si totodata cu noi produse in meniu. Kebap-urile sunt gandite pentru toate gusturile, de la ingrediente traditionale pentru bucataria turceasca cum ar fi puiul, vita, branzeturile kars Gravyeri si Beyaz Peyniri sau vinetele coapte, la ingrediente moderne ca avocado, rucola sau miere picanta, care pot fi servite la fata locului sau luate la pachet.
Conceptul Divan Express nu este unul nou pentru Divan Group, in perioada 2010-2011 implementand initial conceptul in Centrul Vechi. Dupa un an de activitate, insa, Andrei Iusut a decis sa se concentreze strict pe reteaua de restaurante. Acum, cu o infrastructura pentru a asigura ingredientele de calitate si proaspete, dar si dupa o investitie de 200.000 de euro pentru reamenajarea spatiului, readuce numele pe piata si revolutioneaza serviciile de acest tip.
Designul este semnat in continuare de Cristian Corvin, arhitectul care a realizat interiorul celor doua restaurante Divan din Centrul Vechi si Bulevardul Floreasca si al Meze Taverna, din Centrul Vechi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară