comunicat de presa:
In urma cu 60 de ani, Russell Hobbs anunta lansarea primul fierbator electric cu oprire automata, K1. Mai mult decat o noua modalitate de incalzire a apei, lansarea fierbatorului marca o schimbare a ritualului de servire a ceaiului in Marea Britanie, locul unde cu mai bine de 100 de ani in urma lua nastere obiceiul ceaiului de la ora 5. Astazi, Russell Hobbs continua sa reinventeze modul in care ne bucuram de bauturile calde, oferind fierbatoare electrice rapide, usor de utilizat si cu un design aparte.
Inca din 1840, Anna Maria Stanhope, Ducesa de Bedford si Doamna de onoare a reginei Victoria, a transformat obiceiul ei de a servi ceaiul la ora 5 intr-o adevarata ocazie de socializare. Obiceiul a fost preluat treptat in intregul regat si apoi in alte colturi ale lumii, ramanand, pana in prezent, unul dintre cele mai elegante prilejuri de petrecere a timpului liber. Putine lucruri s-au schimbat in tot acest timp in ritualul de servire a ceaiului de la ora 5, iar unul dintre acestea, modalitatea de incalzire a apei, poarta semnatura Russell Hobbs.
Dupa lansarea K1, Russell Hobbs a continuat seria de inovatii punand la dispozitia publicului o gama vasta de produse electrocasnice, disponibile in colectii potrivite tuturor tipurilor de stil de viata. Printre cele mai importante lansari de pe parcursul timpului s-au numarat primul fierbator fara cablu, prima baza cu rotire de 360 de grade sau primul fierbator cu fierbere rapida, care te ajuta sa incalzesti o ceasca de apa in doar 55 de secunde.
Pentru a sarbatori cei 60 de ani de inovatie in care a reusit sa devina un element nelipsit de la orice intalnire care are in centru ceaiul, Russell Hobbs lanseaza un infografic care prezinta cele mai importante momente din istoria ceaiului de la ora 5 si modul in care brandul a reinventat acest prilej de socializare.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară