Curriculum-ul este dezvoltat exclusiv intern si consta in mai multe module semestriale, care se parcurg pe rand, in mai multi ani de studiu. Pentru a invata programare la nivel avansat, similar cu limbile straine, muzica sau artele, este nevoie de mai multi ani de studiu.
Programul va fi stabilit in functie de nevoile copiilor care se inregistreaza, insa cu siguranta vor fi cursuri si dimineata, si dupa-amiaza, in toate zilele saptamanii, inclusiv in weekenduri, astfel incat sa se ofere o flexibilitate cat mai mare cursantilor.
„Programarea si alfabetizarea digitala au devenit la fel de importante ca limbile straine sau educatia muzicala in educarea copiilor - este recomandat sa se invete de la varste cat mai fragede. in SUA, primele companii din topuri sunt in special cele din IT, iar trendul de crestere este unul ascendent. Piata din Romania va oferi cu siguranta locuri de munca sigure si bine platite pentru cei care incep azi educarea in acest domeniu”, spune Dana Banica.
Cine poate participa la cursuri?
Cei mai multi elevi Logiscool au intre 6 si 14 ani, insa cursurile sunt dedicate tuturor copiilor cu varste intre 7 si 17 ani.
Fiecare copil evolueaza in ritmul sau la Logiscool si indrumatorii vor fi alaturi de fiecare invatacel ca sa il ghideze atunci cand se impotmoleste. in rest, Logiscool promoveaza invatarea autodidacta, prin experimente si invata copiii ca orice nereusita este de fapt o oportunitate de a invata.
Cat costa un astfel de curs?
Cursurile Logiscool costa 290 de lei pe luna. Pentru inaugurarea primei scoli in Romania, echipa ofera primilor copii inscrisi o reducere de 15% si reducere de grup (chiar si pentru frati).
Planuri viitoare pentru Logiscool in Romania
Pentru viitor, Logiscool are ca obiectiv principal sa invete cat mai multi copii si adolescenti programare si disciplinele adiacente intr-un mod creativ si, mai ales, care sa le faca placere. Echipa isi propune sa anunte si un program de responsabilitate sociala in cadrul unei viitoare Fundatii care sa se ocupe de educatia digitala a copiilor cu putine posibilitati.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice