Comunicat de presa
Lantul de brutarii PAUL redefineste arta bucatariei frantuzesti si se transforma din brutarie in bistro: PAUL Bistro. Astfel, la PAUL Universitate, din Bucuresti, clientii se pot bucura de o noua experienta à la française, cu produse potrivite pentru orice moment al zilei. Totodata, pentru prima data intr-o locatie a lantului, clientii vor fi intampinati aici de o echipa de ospatari.Pe langa produsele clasice cu care ne-a obisnuit – precum Tartelette Framboises, Éclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois si Tomates Mozzarella – in Bistro au aparut preparate noi, cum ar fi pulpa de rata – Confit de canard, file-ul de cod – Cabillaud Royal de Méditerranée, sau obrajori de vita - Pièces de Bœuf, care alaturi de un pahar de vin frantuzesc suna cel mai bine.
„PAUL Bistro este un concept inedit, prin care ne-am propus sa le oferim celor care ne trec pragul o experienta autentic frantuzeasca, intr-o atmosfera relaxata si eleganta. Transformarea brutariei de la Universitate a venit ca un pas firesc in dezvoltarea noastra, pentru ca ne dorim sa aducem in Romania acel joie de vivre pentru care sunt renumiti francezii”, a spus Ovidiu Albu, Director General, Paul Romania.
Multumita conceptului de Bistro, clientii vor avea parte de o experienta complet noua, intr-o atmosfera boema, marca PAUL.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?