comunicat de presa
Trăim într-o societate în care aspectul fizic este foarte important. De la relațiile sociale până la cele profesionale, felul în care arătăm poate determina, în anumite cazuri, tipul de reacție sau atitudine a celorlalți față de noi.
Fructe și legume proaspete, doi litri de apă pe zi, opt ore de somn pe noapte, mișcare, o cremă super-hidratantă, cu factor UV... Cu toții știm regulile. Dar nu putem controla și factorii genetici, poluarea, calitatea alimentelor etc.
Iar dacă mediul în care lucrezi pune mare preț pe frumusețe și concurență, cum este domeniul showbiz, anumite tratamente cosmetice devin imperative.
Unul dintre cele mai sofisticate tratamente cu efect antiaging este aplicarea unei măști cu aur de 24 de carate, care a fost adusă în exclusivitate în România de către AClinique (clinica deținută de Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu) în colaborare cu Dr. Thiago Freire, medicul vedetelor internaționale, specialist în medicină cosmetică anti-aging și lector la Universitatea din Moscova.
Această nouă procedură de înfrumusețare are efect de regenerare celulară; netezește ridurile, reduce roșeața, oferă pielii elasticitate, oferindu-i o strălucire imediată.
Clinica medicului specialist în dermatologie și doctor în științe medicale, Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu, oferă o multitudine de proceduri estetice și tratamente dermatologice precum peeling-ul chimic, terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP) – cunoscută sub denumirea de „Terapia Vampir”, corecția cearcănelor cu acid hialuronic, lifting-ul non-chirurgical cu fire de suspensie (fire complet bioresorbabile de acid polilactic sau polidioxanonă), mezoterapia, terapia cu unde șoc (ultrasunete X-Wave) pentru tratarea celulitei, corecția ridurilor cu toxină botulinică, augmentarea buzelor și pomeților cu acid hialuronic, tratamentul hiperhidrozei (transpirația excesiva) cu toxină botulinică.
Peeling-ul chimic are rolul de a îndepărta celulele moarte și de a stimula regenerarea celulară. În funcție de particularitățile și problemele tenului se alege tipul de tratament: superficial, mediu sau profund. Indicațiile peeling-ului chimic sunt ridurile fine până la cele profunde, acneea, cicatricile postacneice, cicatricile post-varicelă, pistruii și petele hiperpigmentare.
Mezoterapia este o tehnică minim-invazivă ce implică realizarea de microinjectari multiple prin care un amestec de substanțe active precum acidul hialuronic, vitaminele, oligoelementele, aminoacizii, precum și substanțe tensoare, lipolitice sunt introduse la nivel dermic, respectiv hipodermic.
Terapia PRP constă în prepararea plasmei bogate în plachete (PRP) prin recoltarea unei mici cantități de sânge de la pacient, care este apoi prelucrat prin centrifugare, proces care separă plachetele de celelalte celule sangvine. Se obține astfel plasma bogată în plachete, un cocktail concentrat de factori de creștere, capabil să influențeze semnificativ regenerarea pielii.
Terapia Vampir este indicată pacienților care doresc rejuvenarea aspectului pielii de la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor, procedura având următoarele beneficii: stimularea producerii de noi fibre de colagen și elastină, reducerea ridurilor, ameliorarea aspectului cicatricilor, echilibrarea secreției de sebum, tratarea alopeciei (regenerarea părului).
Pe lângă procedurile estetice, AClinique by Dr. Anca Plăpcianu realizează chirurgie dermatologică, proceduri și tratamente dermatologice, precum: dermatoscopia (metodă folosită în diagnosticarea precoce a tumorilor de piele), laserterapia, terapia IPL, tratarea acneei și a cicatricilor postacneice, a dermatitei atopice, eczemelor, psoriazisului, a hiperpigmentării cutanate, a cuperozei și a căderii părului.
Dr. Anca Plăpcianu este medic specialist dermato-venerologie (cu specialitate de bază - dermatologia, chirurgia dermatologică, dermatoscopia şi terapia cu laser), doctor în ştiinţe medicale; membru al Societăţii Române de Dermatologie (SRD) și membru al Societăţii Europene de Dermatologie (EADV). A absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa în anul 2006 şi a urmat rezidenţiatul în Dermatovenerologie la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti.
Pentru mai multe informații despre AClinique by Dr. Anca Plăpcianu, accesați site-ul clinicii: www.drancaplapcianu.ro.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri