Pilota fabricata in Romania- Novahouse

Traim vremuri in care am realizat, mai mult ca oricand, ca sanatatea trebuie sa fie prioritatea noastra. Putem face anumite schimbari in rutina zilnica prin care sa ne simtim mai bine, iar unul dintre detaliile care pot face diferenta este calitatea somnului. Iata de ce avem nevoie de o pilota relaxanta, confortabila si odihnitoare.

O pilota de calitate reprezinta o investitie in propria sanatate si confort.

Daca alegi un produs premium, acesta va rezista mai mult in timp, nu isi va schimba aspectul odata cu trecerea anilor, iti va asigura un indice termic optim si un somn odihnitor.

Mai mult, daca pilota achizitionata este confectionata din materiale de inalta calitate, vei evita aparitia unor probleme de sanatate precum alergiile, racelile, durerile de spate sau insomniile.

Pilotele din bumbac permit oxigenarea aerului, iar cele din bumbac satinat te invaluie intr-o stare de bine precum imbratisarea calda a unei persoane dragi.

Un somn odihnitor inseamna ca pilota sa iti confere o temperatura optima, fara fluctuatii, fara transpiratie nocturna si eliminand umezeala din fibre.

Sfaturi utile pentru a beneficia de tot confortul pilotei:

Daca vrei sa prelungesti viata pilotei si sa te bucuri de tot confortul folosirii ei, iata cateva sfaturi utile si usor de aplicat:

  • Curata periodic pilota, respectand informatiile de pe eticheta
  • Spala produsul la o spalatorie profesionala, pentru a evita degradarea materialelor
  • Imbraca intotdeauna pilota intr-o lenjerie de pat din bumbac si aeriseste-o zilnic
  • Alege o pilota casetata, pentru a te asigura ca umplutura va ramane fixa dupa spalare.
  • Achizitioneaza produse cu umpluturi care sunt antialergice si antiseptice.
  • Investeste, de asemenea, intr-o saltea buna si in perne de calitate, la fel de importante ca si o pilota pentru un somn odihnitor.

Alege o pilota fabricata in Romania, pentru a te asigura ca, daca intampini vreo problema, poti apela cu incredere la producator, care sa te ajute rapid cu solutii. Brandul Novahouse este prezent pe piata home&deco inca din 2014 si pune la dispozitia romanilor o gama variata de pilote fabricate in Romania, la preturi avantajoase.

Asadar, achizitia unei pilote de buna calitate echivaleaza cu un somn odihnitor, fara niciun disconfort si fara intreruperi pe parcursul noptii.

Iar un somn bun te ajuta sa ai doar zile reusiSanatatea ta si a familiei este prioritara, asa ca alege cea mai buna pilota pentru toti!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri