Comunicat de presă
LifeBox, liderul pieței de healthy food delivery din România, propune și în acest an un meniu special pentru Paște ce conține 13 preparate tradiționale, reinterpretate într-o manieră sănătoasă.
Îmbinând bunul gust cu o dietă sănătoasă, EasterBox include atât preparatele de nelipsit de pe masa de Paște, precum drobul, friptura de miel, pasca sau cozonacul, însă vine în întâmpinarea gurmanzilor și cu o serie de opțiuni menite să diversifice meniul tradițional, printre care se numără risotto din orz cu spanac sau batonetele de păstârnac și morcovi la cuptor. Asemenea tuturor preparatelor LifeBox, și cele cuprinse în EasterBox sunt planificate de către doctorul nutriționist Anamaria Iulian, iar rețetele sunt pregătite de către chef Alex Cîrțu.
Ce cuprinde un meniu sănătos de Paște
Iubitorii de carne și preparate tradiționale vor putea regăsi în meniul special pentru sărbătorile pascale friptura de ciolan de miel slow cooked cu sos brun și salată de primăvară, drobul de curcan cu verdețuri de sezon, stufatul de pulpă de miel cu reducție de vin roșu, leurdă și ceapă verde în sosul casei de roșii cu busuioc, dar și deliciosul pui Coquelet de Bretania umplut cu portocale roșii, ghimbir și rozmarin, salată de sfeclă la aburi, morcov, ardei copt și susan.
De asmenea, EasterBox propune și un preparat pe bază de pește: file Cod Loins sălbatic la cuptor cu sos din vin roșu, măsline verzi siciliene, roșii uscate și boabe de edamame la aburi, ce poate fi servit alături de o garnitură de piure de cartofi și conopidă rumenită în unt, ceapă verde, salsa de trufe și salată de varză, baby spanac și morcovi.
Nelipsite de pe masa de Paște, meniul este completat și cu deserturi, mai exact 3 tipuri de cozonac: cel tradițional cu nucă, cacao și stafide, un cozonac însiropat fix cât trebuie, ca să mai vrei o felie, dar și faimosul cozonac low carb. În plus, clienții se vor putea bucura și de binecunoscuta pască fără aluat, cu stafide hidratate în cognac.
Echipa LifeBox a inclus în noul meniu și preparate pentru persoanele vegetariene, precum drob vegetarian cu ciuperci, broccoli, morcovi, porumb și fulgi de drojdie inactivă, batonete de păstârnac și morcovi la cuptor cu sos de iaurt și ierburi Provence și risotto din orz cu spanac, leurdă verde și parmezan.
Prețurile preparatelor din EasterBox pornesc de la 25 lei și ajung până la 159 lei, în funcție de produsele alese. Meniul pentru Paște poate fi personalizat și precomandat până pe 28 aprilie accesând link-ul: http://bit.ly/Meniu_Paste_LifeBox și va fi livrat pe data de 1 mai în cele trei zone în care este prezentă compania: București, Cluj și Oradea.
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural