CP
Pe lângă prezentarea unor exemple de bune practici din principalele agențiile de comunicare din Europa, ghidul dezvăluie șase puncte vitale pe care organizațiile din diferite industrii ar putea să le ia în considerare pentru a-și îmbunătăți performanța, a promova satisfacția angajaților și a crește productivitatea. Aceste zone-cheie includ leadership-ul, sănătatea și well-being-ul, inovația, învățarea și dezvoltarea, precum și condițiile de lucru.
Lansarea ghidului „Sănătatea Organizațională: Noul Avantaj Competitiv într-o Lume Post-COVID” marchează un moment semnificativ în industria de comunicare, mai ales în contextul actualului deficit de talente și a fenomenului ‘The Great Resignation’ (Marea Demisie).
„Credem cu tărie că succesul unei agenții sau al unei companii se bazează pe eficacența funcționării sale organizaționale și pe bunăstarea oamenilor săi”, subliniază Philip Chin, Președintele Consiliului de Comunicare în Domeniul Sănătății al EACA. „Acest ghid servește ca o resursă valoroasă care poate iniția conversații importante între companii și profesioniști, cu scopul de a construi organizații închegate și durabile, care își prioritizează forța de muncă și promovează o cultură a creșterii, inovației și bunăstării.”
Întregul ghid și punctele de acțiune pentru consolidarea sănătății organizaționale pot fi accesate la http://bitly.ws/Hs7w
Sursa foto: FilipMesaros/ shuttesrtock.com
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri