Comunicat de presă
Pe măsură ce temperaturile sunt tot mai ridicate, crește și consumul de băuturi răcoritoare. Deși băuturile îmbuteliate pot părea cea mai accesibilă soluție, pentru că le putem găsi la orice supermarket, mici magazine de cartier sau la diverse chioșcuri amplasate în zonele de agrement, nu sunt neapărat și cea mai sustenabilă opțiune pe termen lung și nici cea mai economică.
Plajele, parcurile, spațiile verzi și locurile publice ajung să fie locul în care o mulțime de sticle și pahare de plastic sunt abandonate, reprezentând o amenințare directă pentru mediul înconjurător. Poluarea este una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm în prezent, având un impact devastator asupra ecosistemelor naturale acvatice și terestre. Pe lângă reciclarea ambalajelor de plastic în spațiile special amenajate, o altă variantă pentru reducerea utilizării ambalajelor de plastic poate fi alegerea de produse alternative.
Cum poți inova hidratarea și menține bugetul verii în echilibru
Un aspect pe care tindem să îl neglijăm, nu doar în lunile de vară, ci și pe parcursul întregului an, este analiza atentă a raportului calitate - cantitate - preț al produselor pe care le achiziționăm. În cazul unor alternative sustenabile, precum Microdrinks-urile Waterdrop, trebuie să avem în vedere nu doar beneficiile ecologice, ci și calitatea și cantitatea produsului, în raport cu prețul plătit. Deși sunt compacte, produsele Waterdrop sunt concentrate și oferă o hidratare optimă și convenabilă, întrucât consumatorii au posibilitatea de a prepara o băutură răcoritoare în doar câteva minute într-un recipient reutilizabil, toate acestea la un preț mult mai avantajos - un scenariu ideal pentru orice cumpărător aflat în căutarea obținerii echilibrului pe timpul verii.
Microdrinks-urile Waterdrop conțin extracte naturale de fructe, plante sau ceai, care adaugă o aromă subtilă apei, fiind o alternativă sănătoasă la băuturile răcoritoare îndulcite. De asemenea, produsele nu conțin zahăr adăugat sau alți îndulcitori artificiali, iar dintr-un pachet de Microdrinks se pot obține până la 12 litri de băutură răcoritoare, economisind semnificativ.
Având în vedere faptul că prețurile la diferite alimente și băuturi au crescut substanțial în ultimele luni, în zonele turistice sau în spațiile de agrement costurile pentru gustări și răcoritoare sunt și mai ridicate. Un cub de Microdrinks se poate dizolva într-un litru de apă rece, ceea ce evidențiază raportul dintre calitate și cantitate, în comparație cu alți producători de băuturi răcoritoare îmbuteliate în sticle de plastic. Totodată, deșeurile rezultate din urma acestor alegeri sunt minime, iar ambalajele sunt din plastic reciclat. Astfel, protejăm mediul înconjurător și reducem și cheltuielile curente, bucurându-ne de alegeri mai sănătoase și de o stare de bine.
Pentru cei care sunt pasionați de accesorii cu design în ton cu tendințele momentului, Waterdrop a creat și o colecție variată de recipiente reutilizabile, din materiale sustenabile, eliminând complet utilizarea plasticului. Compania lansează periodic recipiente noi în ediție limitată, în funcție de sezon, pentru a inspira consumatorii să-și exprime stilul și a face alegeri mai sustenabile în viața cotidiană.
Într-o lume în care protecția mediului este o preocupare crescândă, Waterdrop aduce în prim plan calitatea și sustenabilitatea și reușește să ofere soluții care nu doar satisfac nevoile de hidratare ale consumatorilor, ci și respectă mediul înconjurător. Prin produsele sale inovatoare, compania demonstrează că există posibilitatea de a avea acces la produse calitative și accesibile, fără a compromite sustenabilitatea. Astfel, Waterdrop inspiră și motivează consumatorii să facă alegeri mai responsabile, pentru un stil de viață mai bun, atât pentru ei, cât și pentru generațiile următoare.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară