Comunicat de presă
Chef Frank Oehler și Chef Martin aduc în farfurii aromele tradiționale din gastronomia Bavariei, cu o abordare modernă, reinterpretată. Meniul include selecții precum salata de cartofi cu păstrăv afumat în casă, gulașul de vită cu paste bavareze, coastele de porc afumate cu garnitură de cartofi, friptura de porc cu găluște bavareze și varză murată sau Käsespättzel. Iubitorii de deserturi pot alege dintre tradiționalul ștrudel cu mere și sos de vanilie sau lava cake cu înghețată.
Atmosfera va fi completată de muzica trupelor care vor concerta în fiecare seară, de vineri până duminică:
• Vineri, 29 septembrie: Hermanstadt 07;
• Sâmbătă, 30 septembrie: Damian Drăghici;
• Duminică, 01 octombrie: Klaudia und Die Burzenland Party Band.
Rezervarea unui loc în avans este recomandată pentru a garanta o experiență culinară desăvârșită. Restaurantul va aștepta clienții zilnic, între orele 12:00 și 22:00, la adresa: str. George Constantinescu, nr. 2-4, București (în incinta Si-Lounge).
Pentru rezervări, sunați la: 0744 318 310.
Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice