IN ACEST ARTICOL:

Obiectivul campaniei este plantarea a 1.700 de noi puieți, acțiune ce va avea loc în toamna aceasta, cel mai târziu în luna noiembrie, în perioada de repaus vegetativ.

Comunicat de presă

Philips România continuă și anul acesta campania „Plantăm Împreună”, alături de partenerul său de încredere, Asociația Viitor Plus. În luna martie, marcată prin Ziua Internațională a Pădurii, fiecare comandă de minim 250 RON plasată pe philips.ro, din categoria de îngrijire personală și a copilului, se traduce prin plantarea unui copac cu ajutorul Asociației Viitor Plus și a programului „Adoptă un copac.” Campania se desfășoară în perioada 1-31 martie 2024.

Obiectivul campaniei este plantarea a 1.700 de noi puieți, acțiune ce va avea loc în toamna aceasta, cel mai târziu în luna noiembrie, în perioada de repaus vegetativ. Plantarea vizează una din localitățile aflate în curs de deșertificare din sudul României, zona cea mai grav afectată de lipsa pădurilor din țara noastră și de fenomenele meteo extreme. Totul în condițiile în care gradul de împădurire a regiunilor sudice este de maxim 5%, deși media europeană recomandată este de peste 30%.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Forumul Național De Vocație Antreprenoare: un singur obiectiv - crearea unui impact pozitiv în societate CONAF organizează în premieră sub auspiciile celor mai înalte foruri europene ediția a șasea a Galei ”Women in Economy” Forumul Național De Vocație Antreprenoare - Susținerea antreprenoriatului feminin în România

„Cu toții avem responsabilitatea de a avea grijă de mediul înconjurător. Pentru Philips, grija față de mediu și societate este una din prioritățile sub care ne conducem business-ul într-o direcție sustenabilă. De aceea, în martie 2022, cu ocazia Zilei Internaționale a Pădurilor, a luat naștere campania <

>, alături de partenerii noștri de la Viitor Plus. Luna martie redevine și anul acesta un nou prilej prin care sărbătorim și valorile noastre, cu ajutorul clienților și angajaților Philips, a voluntarilor și reprezentanților Viitor Plus”, a declarat Daciana Tulpan, Lider al Diviziei dedicate Îngrijirii Personale, Philips.

Prin plantarea pe un astfel de teren degradat, aflat în curs de deșertificare, localitatea și comunitatea din jurul ei se vor bucura de beneficii precum: sprijinirea reglării climatului local, diminuarea poluării și creșterea rezilienței în fața fenomenelor meteo extreme. Însă, misiunea campaniei nu se termină odată cu plantarea puieților. Cu ajutorul echipei Viitor Plus, pentru o perioadă de aproximativ 3-7 ani, vor avea loc monitorizări și lucrări de îngrijire periodice care să asigure creșterea sănătoasă a puieților, astfel încât pădurea să ajungă la stadiul de masiv.

Festivalul Internațional Film O Clock aduce în prim plan o selecție îndrăzneață de filme contemporane și clasice Film O Clock International Festival dezvăluie selecția de scurtmetraje IKEA lansează BRÄNNBOLL, o colecție inovatoare de mobilier pentru pasionații de jocuri video

„<

> alături de Philips din 2022 și ne bucurăm foarte mult că și anul acesta vom aduce un beneficiu pentru zonele din România care au cea mai mare nevoie de păduri noi. Obiectivul nostru pe termen lung este să ajutăm la împădurirea României, copac cu copac, lucru ce poate fi realizat doar cu parteneri care împărtășesc aceeași viziune. De-abia așteptăm să vedem rezultatele efortului nostru colectiv, pentru un mediu mai verde, mai curat și mai frumos, atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare!”, a declarat Teia Ciulacu, fondator și președinte Viitor Plus.

Ce am reușit să facem din 2022 până în prezent?

Anul 2022 a însemnat pentru Philips începutul acțiunii de împădurire prin campania „Plantăm Împreună”. Împreună cu voluntarii noștri, reprezentanții Viitor Plus, angajații Philips România și clienții magazinului online philips.ro, am reușit să:

Gala CONAF Women In Economy marchează o victorie pentru antreprenoare
  • Plantăm 13.257 de puieți, astfel contribuind la aproximativ 2.65 hectare de pădure nouă, cu specii variate (salcâm, sălcioară, glădiță și corcoduș);
  • Acoperim zone aflate în curs de deșertificare din sudul României, precum județele Prahova, Călărași, Dolj și Teleorman;
  • Ajutăm la absorbția a 72.913 kg de CO2 pe an pentru un aer mai curat (un copac matur sau patru puieți absorb peste 22 kg de CO2/ an).

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri