Zalando, una dintre cele mai importante platforme online de fashion și lifestyle din Europa, continuă să își extindă oferta pentru categoria Designer prin integrarea brandului de lux Helmut Lang.

Comunicat de presă

Fondat în 1986, brandul este renumit pentru designul său utilitar cu o abordare minimalistă, reușind să își impună gândirea nonconformistă la nivel global. Peter Do, recent numit în poziția de Director Creativ al Helmut Lang, continuă să consolideze recunoașterea brandului, concentrându-se pe meșteșugul tradițional și inovație, pentru a livra produse de calitate și utilitate modernă, capturând spiritul New York-ului de azi.

Pentru a sărbători lansarea primei sale colecții Helmut Lang pe Zalando, Peter Do a realizat styling-ul pentru un editorial de modă, având-o ca model pe prietena sa apropiată și ambasadoarea Zalando pentru Designer, Rina Sawayama. Prezentând cele mai recente creații ale lui Do, care a creat un „sistem de îmbrăcăminte” - o nouă modalitate de a gândi crearea și purtarea hainelor - editorialul prezintă piese iconice și semne distinctive ale brandului Helmut Lang, cum ar fi costumul cu centură de siguranță.

Rina Sawayama, muziciană și actriță, spune: „Această colecție este plină de siluete atemporale. Piesele sunt purtabile, elegante, și mă pot vedea purtându-le și în sezoanele viitoare. Croiala incredibilă a lui Peter a fost un element de bază al acestui proiect - este uimitor cum o ținută poate transforma modul în care te simți, iar în piesele sale, m-am simțit cea mai puternică versiune a mea.”

Noul editorial exclusiv face parte din parteneriatul în desfășurare al Zalando cu Rina Sawayama, în calitate de ambasador al brandului, pentru categoria Designer și modă de lux în 2024. La începutul acestui an, Zalando a anunțat parteneriatul pentru a sărbători noua experiență îmbunătățită a categoriei Designer de pe site - un spațiu elevat care oferă o nouă perspectivă asupra experienței Designer, aducând în prim-plan conținut captivant și inspirând consumatorii să exploreze și să-și exprime autenticitatea prin modă.

„Suntem încântați să îl primim pe Helmut Lang pe Zalando și să oferim clienților noștri o selecție captivantă a stilurilor sale iconice. Acest parteneriat și noul editorial cu Rina se încadrează perfect în strategia noastră de a ne concentra asupra convenienței și varietății, oferind o experiență de cumpărături proaspătă, diferențiată și inspirațională în categoria Designer pentru noua generație de consumatori de lux”, spune Lena-Sophie Röper, Director General, Designer la Zalando.

Colecția Helmut Lang este disponibilă acum pe zalando.ro.

@Zalando

@Helmutlang

@Rinasonline

DESPRE ZALANDO

Zalando (https://corporate.zalando.com) este principalul sistem pan-european de e-commerce în fashion și lifestyle din Europa. Fondată la Berlin în 2008, oferim o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și beauty celor peste 50 de milioane de clienți activi din 25 de piețe. Selecția de branduri internaționale include atât nume cunoscute la nivel global, cât și mărci locale. Platforma noastră reprezintă destinația de fashion completă pentru inspirație, inovație, interacțiune și cumpărături. Totodată, suntem o companie europeană de top, axată pe tehnologie, așadar ne străduim să oferim soluții digitale pentru toți cei implicați în acest proces: de la clienți și parteneri, la toți colaboratorii importanți care fac parte din povestea Zalando. Viziunea noastră este să fim un punct de referință în fashion, cu un impact net pozitiv asupra oamenilor și a planetei.

DESPRE HELMUT LANG

Helmut Lang a fost fondat în 1986 de designerul austriac Helmut Lang. Cu o serie de designuri iconice și puncte de referință culturale, brandul a devenit o forță globală a gândirii nonconformiste și a designului minimalist și utilitar.

În 2023, Peter Do a fost numit Director Creativ al Helmut Lang. Sub conducerea sa, spiritul experimental și neabătut al brandului continuă să interogheze asumpțiile contemporane în jurul vestimentației de zi cu zi, al măiestriei și al stilului sartorial emblematic. Pentru a realiza acest lucru, Do a creat un „sistem de îmbrăcăminte”, o nouă modalitate de a gândi despre crearea și purtarea hainelor. Odată cu impulsul orientat spre viitor, pe care Do l-a adus branduluii, Helmut Lang se concentrează pe meșteșugul tradițional combinat cu inovații precise și inedite în fabricarea hainelor, pentru a crea produse de zi cu zi de calitate și utilitate modernă. Utilitatea dinamică a lui Helmut Lang surprinde spiritul New York-ului de astăzi.

DESPRE PETER DO

Născut în Biên Hòa, Vietnam, Do a emigrat în suburbiile orașului Philadelphia la vârsta de 14 ani. A studiat design vestimentar la Institutul de Tehnologie din Fashion (FIT) din New York și a fost laureat al premiului de absolvire LVMH din 2014. Do a lucrat apoi în atelierul ready-to-wear la Céline și apoi la Derek Lam. În 2018, a lansat propriul brand eponim, Peter Do, în New York; va rămâne la cârma acestuia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri