Comunicat de presă
Poziționându-se de la bun început pe piață ca fiind o „altfel de companie de catering”, Flavours s-a remarcat între toți ceilalți competitori prin curajul de a accepta orice provocare.
„Încă din 2002 suntem pionieri în catering și trendsetteri pe zona de Food & Design. Ne mândrim cu spectacolul pe care îl creăm în fiecare farfurie, cu talentul extraordinar al bucătarilor noștri și cu faptul că inovăm constant, implementând cea mai nouă tehnologie, pentru a face experiența unui eveniment Flavours de neuitat. Campania
a declarat Raluca Țeposu, fondator Flavours Group.
De-a lungul anilor, peste un milion de oameni s-au bucurat de experiențele extraordinare oferite de Flavours. Grație implicării, creativității și entuziasmului unei echipe de peste 300 de membri, în cei 22 de ani de activitate, Flavours a reușit să dezvolte peste 4.000 de rețete culinare, prezentate spectaculos cu ajutorul a nu mai puțin de 6.500 elemente de design tematice.
Bucătărie cu un dram de nebunie
Cu o abordare be-spoke extrem de curajoasă, brandul Flavours este recunoscut pentru abilitatea cu care se adaptează dorințelor clienților săi, oferindu-le experiențe personalizate până în cele mai mici detalii. În cei 22 de ani de activitate, Flavours a acceptat numeroase provocări gastronomice, arătând că poate transforma orice eveniment într-un spectacol culinar memorabil și că, mai mult decât mâncare, oferă tuturor gurmanzilor o experiență senzorială 360°, în cadrul căreia orice este posibil.
Printre cele mai savuroase rețete și decoruri „Open for Madness” imaginate până acum se numără și:
- Cel mai atipic loc pentru un set-up cu mâncare? O toaletă. Ideea „nebună” a fost pusă în practică cu ocazia lansării unui nou showroom de mobilă.
- Cel mai inedit decor pentru băuturi? O cadă plină cu șampanie, din care echipa Flavours a umplut paharele invitaților la eveniment... cu polonicul.
- Cea mai provocatoare tematică culinară pusă în practică de Flavours? „Lucruri care-mi plac și le mănânc & chestii care nu-mi plac, dar tot le mănânc”. Cu această ocazie, Flavours a „decorat” bufetul cu raci vii, care se plimbau în voie prin set-up, și a propus invitaților preparate cu aspect inedit, precum fructe Licchi prezentate sub formă de... globi oculari.
- Cel mai spectaculos eveniment organizat sub marca Flavours? A avut loc la Teatrul Național din București, unde ospătarii Flavours au ieșit de sub scena sălii de spectacole echipați cu grătare și wok-uri cu flăcări. Și, pentru a duce provocarea până la capăt, în cadrul aceluiași eveniment, echipa a făcut și proiecții pe o perdea de apă.
„De la rețete atipice la set-up-uri ieșite din comun și tipuri de experiențe care mai de care mai creative, sunt extrem de mândru de toate ideile out of the box pe care am reușit să le punem în practică. Creativitatea și nonconformismul colegilor mei de la Flavours, precum și experiența noastră internațională în zona de catering sunt ingrediente esențiale în succesul unor astfel de proiecte. Deseori venim cu idei de rețete sau set-up-uri care testează limitele imaginației. Ne dorim în permanență să le arătăm clienților noștri că orice idee, oricât ar părea de fantezistă și de nebunească, poate deveni realitate”, a declarat
Chef Shoo, Creative Director & Executive Chef Flavours.
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice