Odată cu venirea sezonului cald, agenda devine încărcată de activități și planuri, fiind momentul perfect pentru a-ți pune în valoare părul. Gama OGX® Biotin & Collagen devine aliatul perfect pentru un păr ce emană strălucire și volum.

Comunicat de presă

Biotina și colagenul sunt elemente esențiale, recunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătății și aspectului părului. Biotina întărește și hrănește fiecare șuviță de păr, conferindu-i mai multă densitate și rezistență, pe când colagenul contribuie la îmbunătățirea elasticității, oferindu-i un aspect sănătos și strălucitor. Împreună, aceste ingrediente formează un duo dinamic, transformând orice tip de păr într-o frumusețe strălucitoare!

Această gamă conține Vitamina B7 (biotina) care ajută la îngroșarea și texturarea oricărui tip de păr, în special a părului fin și sensibilizat, cu o singură aplicare. Această formulă puternică ajută la creșterea volumului, chiar și pentru părul fin și subțire, oferindu-i un aspect mai bogat, mai ferm și mai dens. Gama cuprinde atât șampon, cât și balsam, pentru a completa perfect rutina ta de îngrijire a părului.

Imaginează-ți că te trezești dimineața, te uiți în oglindă și spui: "Wow!" Și obținerea efectului WOW este mai ușoară cu produsele potrivite, care te ajută să redescoperi tot ceea ce iubești la părul tău. În plus, au miros absolut minunat.

Aceste produse sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și sunt deosebit de benefice pentru cei care caută să își întărească, revitalizeze și înfrumusețeze părul pentru cele mai cool look-uri ale sezonului.

Oricare ar fi coafura pe care o cauți în acest sezon, gama OGX Biotin & Collagen conține tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele de styling și reflectă, în același timp, stilul tău unic, plin de personalitate, deoarece OGX înțelege că părul tău este cartea ta de vizită.

Șamponul Thick & Full + Biotin & Collagen

Ideal pentru părul fin cu volum minim spre mediu, acest șampon densificator lasă senzația de păr mai bogat, îngroașă fiecare șuviță de la rădăcină până la vârf, fără a îngreuna părul. Formula bogată în nutrienți, este infuzată cu vitamina B7 - biotină, colagen și proteină de grâu și ajută la menținerea unui păr hidratat cu aspect sănătos și plin de volum.

Balsamul Thick & Full + Biotin & Collagen

Fără parabeni și cu agenți tensioactivi fără sulfați, acest balsam ajută la creșterea volumului șuvițelor tale, lăsând, la final, părul ușor de descurcat. În plus, conține proteine de grâu hidrolizate ce oferă volum si strălucire firului de păr. Parfumul de bergamotă, iasomie & vanilie face din aplicarea balsamului o experiență senzorială completă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri