Vara este aici și, odată cu ea, o senzație armonioasă de libertate și prospețime, așa cum se vede în noua colecție Deichmann „Nature Essentials”, care impresionează prin stilul boho de vară!

Comunicat de presă

Tonuri naturale, deschise, rafie și elemente din plută conferă ținutelor de vară eleganță naturală și lejeritate. Fuziunea armonioasă a flerului boho estival cu materialele aerisite și culorile trendy, naturale, face ca espadrilele, sandalele și saboții să fie o declarație de modă pentru look-uri elegante.

Companionii perfecți pentru sezonul însorit „Dolce Vita” sunt deja în magazine la prețuri extrem de avatajoase. Pune pe lista ta de shopping sandale, espadrile și saboți. Fiecare model iese în evidență prin accente materice pe care le găsim în cele mai frumoase destinații de vacanță: gândește-te la in, sfoară, crochet-uri, plută și materiale “decolorate” de soare.

Vara este momentul ideal pentru a purta o singură geantă, care se potrivește la orice ținută. Este suficient să alegi un plic sau un coș din rafie și piele ecologică.

Această tendință nu reflectă doar frumusețea ci și viața în ritm lent pe care o admirăm în poveștile de vacanță din social media. Lejeritatea este noul lux, mai accesibil ca niciodată! Alege-ți preferatele din magazinele Deichmann și bucură-te de Dolce Vita din plin!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri