Detergentul Perwoll se relansează acum cu o formulă mai eficientă, prin care hainele sunt reînnoite după doar zece spălări* și anunță noul concept de comunicare #RethinkNew

Comunicat de presă

Nouă? Nu, spălată cu Perwoll! Cine nu a auzit încă sloganul bine-cunoscut al brandului de detergent Perwoll? Acum brandul duce această idee la următorul nivel, întrucât, prin noua formulă recent lansată, hainele tale preferate vor arăta ca noi după doar zece spălări*. Tripla tehnologie de reînnoire ce stă la baza noii formule oferă trei beneficii importante: redă strălucirea culorilor, reînnoiește fibrele și redă prospețimea acestora, eliminând mirosurile neplăcute. Noul detergent Perwoll asigură îngrijirea ideală pentru toate tipurile de culori, dar și pentru diverse materiale textile.

Noua formulă conține mai mult de 95% ingrediente biodegradabile**, iar acum este nevoie de o cantitate mai mică de detergent (50ml per spălare) pentru rezultate optime, fiind un pas în plus în direcția sustenabilității.

#RethinkNew, noua platformă de comunicare pentru un consum sustenabil de modă

Odată cu aducerea pe piață a noului detergent Perwoll Renew, brandul lansează și conceptul de comunicare #RethinkNew, menit să promoveze moda sustenabilă și pe cea „pre-loved”, precum și consumul responsabil de fashion. Astfel, Perwoll încurajează iubitorii de haine să acorde o atenție sporită îngrijirii pieselor din garderobă, pentru a se bucura mai mult timp de ele.

Mai multe detalii despre produsele Perwoll și noul concept #RethinkNew, puteți găsi pe pagina de Instagram @AskTeamClean.ro.

*spălări consecutive cu detergentul Perwoll

**raportat la ingredientele organice, conform OECD 301/302


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri