Odata cu venirea verii, pe site-ul https://experiencebeauty.ro regastiti brandul ELGON cu linia SUNCARE COLORCARE, ce este conceputa pentru orice tip de par, pentru a il mentine hidratat, moale, sanatos si pentru protectie impotriva razelor UV si mentinerea culorii pe tot parcursul verii.

Comunicat de presa

Gama COLOR SUNCARE are la baza extractul de cactus si toate formulele sunt imbogatite cu un filtru ce protejeaza parul impotriva razelor UV.

BENEFICIILE TRATAMENTULUI COLOR SUNCARE

Produsele profesionale sunt perfecte pentru regenerarea pielii si a parului dupa expunerea la soare. Ofera un strat de hidratare, ce lasa parul stralucitor si perfect descurcat. Ajuta la regenerarea parului dupa expunerea la soare, iar datorita pH ului din acid, ofera stralucire instanta pe lungimi.

PRODUSELE ELGON COLOR SUNCARE

Noua gama de la ELGON este formata din 4 produse profesionale pentru par si corp, ce ajuta la regenerarea firului de par dupa expunerea excesiva la soare, curatand in profunzime si hidratand atat parul, cat si pielea.

Aftersun Hair & Body Shampoo pH 6

https://experiencebeauty.ro/products/sampon-cu-protectie-solara-aftersun-hair-body-shampoo

Samponul lasa o senzatie revitalizanta de hidratare, oferind protectie impotriva razelor UV prin prisma formulei cu ingrediente active. Curata delicat clorul, nisipul si sarea din par si de pe piele.

Aftersun Shine Mask pH 4

https://experiencebeauty.ro/products/masca-cu-protectie-solara-aftersun-shine-mask-ph-elgon?_pos=5&_sid=7284f91c3&_ss=r

Masca speciala pentru toate tipurile de par, lasa parul descurcat, moale, matasos si hidratat. Formula este special conceputa pentru a ajuta la regenerarea parului dupa expunerea la soare.

Leave-in Hydra Milk pH 4.5

https://experiencebeauty.ro/products/spray-pentru-par-leave-in-suncare-hydramilk-ph-4-5-150ml-elgon?_pos=6&_sid=bdf8d7368&_ss=r

Spray cu lapte special pentru toate tipurile de par, are rolul de a pregi, hidrata si descurca parul inainte, in timpul si dupa expunerea la soare. Totodata, datorita spray-ului leave-in, parul este ferit de agresivitatea razelor UV, de clor si de sarea din mare.

Hair & Body Oil

https://experiencebeauty.ro/products/ulei-pentru-par-si-corp-suncare-hair-body-oil-100ml?_pos=8&_sid=32146cf0d&_ss=r

Uleiul pentru par si corp ce hidrateaza in profunzime si lasa parul matasos si stralucitor inca de la prima utilizare. Datorita formulei cu ulei de Jojoba si ulei de cacatus, pielea si parul sunt profund hidratate dupa utilizare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri